Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Το μουσικό στέκι της Θεσσαλονίκης «Μουσικές και Χρώματα» κάνει πρεμιέρα

 

Οι Μουσικές και Χρώματα Live το αγαπημένο μουσικό στέκι της Θεσσαλονίκης επιστρέφουν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Με στόχο να μας επαναφέρει στις αξέχαστες μουσικές βραδιές γεμάτες χρώμα, το πιο νεανικό live stage κάνει πρεμιέρα με ανανεωμένο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Σταθερή αξία οι τραγουδιστές Κωνσταντίνος Μάμαλης και Νίκος Χαλβατζής σε guest εμφάνιση ενώ στη σκηνή έρχονται δυναμικά η Όλγα Παππά, η Λίνα Τζο, η Χριστίνα Ζήση, ο Γιάννης Παγώνης, ο Νίκος Ρίζος, και η Alecia.

Μια μοναδική χημεία δένει αυτή τη μουσική παρέα, γεγονός που φάνηκε και από τη φωτογράφηση που πραγματοποίησαν για τις ανάγκες της αφίσας.

Η αυθεντική λαϊκή διασκέδαση επιστρέφει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή Δελφών. Ένα χώρος που δημιουργεί νέες μουσικές εμπειρίες και γεμίζει με χρώματα τις νύχτες μας! Με την καλύτερη φιλοξενία της πόλης, το πλούσιο menu και τις πανδαισίες συνοδευτικών που έχουν γίνει talk of the town.

Kαι ένα πρόγραμμα με το οποίο όπως υπόσχεται το καινούριο single του Κωνσταντίνου Μάμαλη (διά χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική και Ηλία Φιλίππου στο στίχο) θα γίνει «Χαμός»!


Βάλτε λοιπόν χρώμα στη δική σας μουσική νύχτα και μπείτε στο μαγικό κόσμο που σας υπόσχονται οι Μουσικές και Χρώματα.

Μουσικές και Χρώματα
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 44 & Δελφών, Θεσσαλονίκη
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6980 882 078
Τιμές: Παρασκευή 13€/ άτομο menu + απεριόριστο εμφιαλωμένο κρασί
Σάββατο 15€/ άτομο menu + απεριόριστο εμφιαλωμένο κρασί
και ποτό 10€
Φιάλη σε αλκοολούχα από 80€ με φουλ συνοδευτικά

Μπορείτε να κάνετε κράτηση από τη σελίδα του μαγαζιού https://mousikeskaixrwmatalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more