Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός Αριδαίας- Πιερικός 3-1 4η αγωνιστική Betsson Super league 2: Σφράγισε την νίκη στο 93' ο Rivas με ψηλοκρεμαστό σουτ

 

Χριστοφορίδης Χρήστος 

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της betsson super league 2, πέτυχε  ο Αλμωπός Αριδαίας επικρατώντας του Πιερικού με σκορ 3-1 και «σκαρφάλωσε» στην έκτη θέση με 6 βαθμούς. Δύο εντός έδρας νίκες για την ομάδα της Αριδαίας που μετά τον Απόλλων Πόντου κέρδισε και τον Πιερικό. 

Το παιχνίδι είχε ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα με την ομάδα του Αλμωπού να διαμαρτύρεται για φάουλ που δεν δόθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις. Ένα σουτ εντός εστίας και για τις δύο ομάδες. Στο 41' λεπτό ο Καράμπελας, ύστερα από κάθετη μπαλιά που γίνεται από αμυντικό του Αλμωπού, «φεύγει» στην πλάτη της άμυνας από τα αριστερά και δίνει πάσα στον Ρόβα που είναι μέσα στην περιοχή, εκείνος πλασάρει με την μία τον Τζήμα (τερματιφύλακας Πιερικού), όμως την μπάλα σταματάει αμυντικός του Πιερικού προτού περάσει την γραμμή, για να έρθει ο Γιουκούδης στην επαναφορά και να την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε δυνατά και στο 51' διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Ρόβας σε μία φάση που έμοιαζε χαμένη, πίεσε τον Τζήμα και εκείνος έστειλε την μπάλα πάνω του, και από την κόντρα η μπάλα αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, και στο 53' ο Ζαφειράκης μείωσε σε 2-1. Ο Πιερικός είχε ευκαρίες για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά αστόχησε. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Αργεντίνος Rivas με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 30 μέτρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή.




 Οι διαιτητές:

Λεωνίδας (Τρικάλων), Αναστασιάδης (Σερρών), Πράχαλης (Κοζάνης), Τακίδης (Κιλκίς)

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Καράμπελας, Γιουκούδης.

Αλλαγές: Ζαχαρός, Κολλαράς, Rivas, Γιαλαμούδης και Μπακούτσης

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Τζήμας, Μηλιώτης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Eboussi, Sudar, Ίτσιος, Mpouoli, Καρανάτσιος, Καγκελίδης, Χαντζάρας.

Αλλαγές: Κριμίτζας, Ζαφειράκης, Μουρατίδης και Παπουτζίδης.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more