Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας: Προκρίθηκε στους 8 ο Ολυμπιακός Γαλατάδων- Νίκη με 0-2 απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

 



Χριστοφορίδης Χρήστος


    Την πρόκριση στους 8 του Kυπέλλου πήρε σήμερα ο Ολυμπιακός Γαλατάδων επικρατώντας με σκορ 0-2 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην έδρα του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις. Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν αρκετά επιφυλακτικές και έδωσαν περισσότερο έμφαση στην άμυνα, δεδομένου ότι το ματς ήταν νοκ-άουτ και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχήσει… 

    Έτσι παρέμεινε το 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο την πρώτη κλασική ευκαιρία να πετύχει γκολ, την είχε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, όταν στο 57ο λεπτό ο Σκαπέρδας με ωραίο πλασέ στην κίνηση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά μετά για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Χτύπημα κόρνερ και σκαστή κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα. Το 0-1 έγινε στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από αντεπίθεση και άψογη συνεργασία μεταξύ των παικτών των Γαλατάδων, ο Θανάσης Σαρτίνας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γκολ που αφιέρωσε στον συμπαίκτη του Δημήτρη Αντωνίου που είναι τραυματίας και παρακολουθούσε το ματς από την εξέδρα. Τέσσερα λεπτά μετά στο 75ο λεπτό, ο Δημήτρης Μουχτάρης  με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-2. Η Κρύα Βρύση προσπάθησε στην συνέχεια να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

     Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού Γαλατάδων να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Δηλώσεις Θανάση Σαρτίνα:
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπήκαμε πιο δυνατά θεωρώ. Είχαμε και οι δύο ομάδες καλές  φάσεις, αλλά εμείς πήραμε αυτό που θέλουμε σε κάθε αγώνα  την νίκη.
Χριστοφορίδης: Πιστεύεις μπορείτε να φτάσετε στον τελικό και να κερδίσετε το Κύπελλο και ποια ομάδα θεωρείς φαβορί για την κατάκτηση του;
Σαρτίνας: Εμείς απλώς παίζουμε το ποδόσφαιρο μας, παίζουμε για την νίκη, για να το ευχαριστηθούμε και θα δείξει τι θα μας φέρει το μέλλον!
Χριστοφορίδης: Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more