Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

BAT Hellas: Nέες επενδύσεις στην Ελλάδα με άξονα τεχνολογία και καινοτομία- Τεράστια ζήτηση στα προϊόντα ατμίσματος Vuse και glo από τους καταναλωτές

 17
Νοεμβρίου 2021

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, επιλέγοντας την Ελλάδα για το προϊόν ατμίσματος Vuse ePod 2, ενώ επεκτείνεται σε εκατοντάδες νέα κανάλια πώλησης συμβάλλοντας στην ενίσχυση χιλιάδων εργαζομένων στο λιανεμπόριο

 

 

Η British American Tobacco, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, ενισχύει τις επενδύσεις της στην ελληνική οικονομία με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, στο πλαίσιο του σκοπού του Ομίλου να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο.

 

Η επιλογή της Ελλάδας ως στρατηγική αγορά για επενδύσεις στα προϊόντα με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο επιβεβαιώνεται με την είσοδο του προϊόντος ατμίσματος Vuse ePod 2, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μια καινοτόμα συσκευή που είναι διαθέσιμη σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη στήριξή τους μέσα από την τεχνολογία.

 

Σήμερα το Vuse αποτελεί τη No 1 μάρκα παγκοσμίως στην κατηγορία του ατμίσματος σε μερίδιο αξίας (με βάση τη συνολική αξία των λιανικών πωλήσεων στην κατηγορία ατμίσματος σε Η.Π.Α., Καναδά, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία, που καλύπτουν περίπου το 77% του καθαρού κύκλου εργασιών της διεθνούς αγοράς προϊόντων ατμίσματος κλειστού τύπου). Η επίτευξη αυτής της ηγετικής θέσης διεθνώς στην αγορά του ατμίσματος, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον μετασχηματισμό της ΒΑΤ και ενισχύει τη συνεχή και ισχυρή δυναμική παρουσία του Ομίλου στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων παγκοσμίως. Στην Ελλάδα το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021», ενώ πρόσφατα το Vuse έγινε το πρώτο εμπορικό σήμα της ΒΑΤ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα (carbon neutral) στον κόσμο, δείχνοντας στην πράξη την ουσιαστική και μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας να λειτουργεί με υπευθυνότητα και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της. Το Vuse είναι η κορυφαία μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco με εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως και παρουσία σε πάνω από 35 χώρες. 

Παράλληλα, η εταιρεία, λόγω και της σημαντικής ζήτησης των προϊόντων της, επεκτείνεται, μαζί με την ανάπτυξη στα περίπτερα και στα μίνι-μάρκετ, και σε νέα κανάλια πώλησης για το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse, συμβάλλοντας στην ενίσχυση χιλιάδων εργαζόμενων στο λιανεμπόριο. Ήδη, η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πάνω από 200 νέα καταστήματα με προϊόντα εναλλακτικά του καπνίσματος σε όλη την Ελλάδα. 

 

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, κ. Vitalii Kochenko, είπε: «Η ΒΑΤ συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά με το Vuse ePod 2, προσφέροντας στους ενηλίκους καπνιστές μια ακόμα εναλλακτική με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή στήριξή της στο παραδοσιακό λιανεμπόριο, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ, σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνεται και σε νέα σημεία πώλησης ενισχύοντας δυναμικά την προσπάθεια ανάκαμψης της εμπορικής δραστηριότητας και οικονομίας που τόσο έχει επηρεαστεί από την πανδημία.»

 

Το Vuse ePod 2 είναι μια συσκευή με αθόρυβη τεχνολογία ατμίσματος. Χαρακτηριστικό του νέου Vuse ePod είναι η γρήγορη φόρτιση – σε 35 λεπτά στο 80% φόρτισης – ενώ διαθέτει μαγνητικές κάψουλες για πλήρη εφαρμογή. Η νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε δύο μεταλλικά χρώματα και έχει εξελιγμένη αντίσταση στο νερό. 

 

Η BΑΤ επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών στο κάπνισμα προϊόντων και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τρόπου ανάπτυξης προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο. Τα προϊόντα ατμίσματος του Ομίλου της ΒΑΤ παίζουν ήδη σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια παροχής εναλλακτικών λύσεων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες σε σχέση με το τσιγάρο για όσους διακόψουν πλήρως το κάπνισμα.

 

Στην Ελλάδα, η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία έχει επιλέξει την Ελλάδα για ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο με άξονα την υψηλή τεχνολογία του προϊόντος θέρμανσης καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse. Ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more