Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

«Αδελφοκτόνοι» οι κληρικοί που τάσσονται κατά του εμβολιασμού

 

• «Αδελφοκτόνους» χαρακτήρισε ο Mητροπολίτης Περαιώς Σεραφείμ, τους αντιεμβολιαστές ιερείς και κληρικούς, μιλώντας χθες το πρωί στον ΣΚΑΙ. Όπως τόνισε είναι τόσο εγωπαθείς και εγωιστές που δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια.
«Αυτοί όλοι δολοφονούν τους αδελφούς τους, δεν το κατανοούν οι άνθρωποι. Είναι τόσο εγωπαθείς και εγωισταί που δεν καταλαβαίνουν αυτή την απλή αλήθεια. Η επιστήμη δεν είναι από το διάβολο από τον Θεό είναι. Είναι εκτός του ευαγγελικού μηνύματος, δρουν εναντίον του Χριστιανισμού».
Ο ίδιος διευκρίνισε πως έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, όπως επίσης και αυτά της γρίπης, του έρπητα ζωστήρα και του πνευμονιόκοκκου, γιατί πολύ απλά, ακούει την επιστήμη και τη λογική.
«Όσοι εναντιώνονται στον εμβολιασμό είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το Χριστό, ούτε με την Εκκλησία του», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, στο Άγιο Όρος τις τελευταίες 10 ημέρες έχουν χάσει τη ζωή τους 2 μοναχοί από κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, 5 μοναχοί νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Βαρθολομαίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη είπε χαρακτηριστικά ότι στο Άγιο Όρος «μυρίζει θάνατος».
Ο ηγούμενος τόνισε ότι η πανδημία πλήττει όλο τον κόσμο και οι φανατικοί αρνούνται να δουν τι συμβαίνει γύρω τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more