Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γ. Παπανδρέου από τα Γιαννιτσά: Θα φέρουμε πάλι τον Πράσινο Ήλιο που ανατέλλει και μας οδηγεί...

 


Με έντονο συγκινησιακό λόγο, ξεκίνησε την περιοδεία στην Πέλλα, ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου. Τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ αυτών ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δήμος Παπαδημητρίου και ο πολιτευτής του Κόμματος και πρόεδρος του συλλόγου φαρμακοποιών Πέλλας Πάνος Ζαρογουλίδης. Ο κος Παπανδρέου τόνισε μεταξύ άλλων, ότι χρέος μας είναι να φέρουμε μέσα από την δουλειά και πάλι τα σύμβολα στο προσκήνιο, να φέρουμε πίσω τον Πράσινο ήλιο που ανατέλλει και μας οδηγεί...

Ο ίδιος ανέπτυξε διάλογο με τους πολίτες τονίζοντας ότι στόχος του είναι συμμετοχική δημοκρατία και η ενεργοποίηση των πολιτών, ενώ ανέπτυξε και όλα αυτά που έκανε η διακυβέρνηση στην Χώρα, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση καθώς και την Διαύγεια που γλύτωσε τον τόπο Δις εκατομμύρια Ευρώ που ξόδεψε η  Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.  



Ειδικότερα από τα Γιαννιτσά, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η παράταξη που εγγυάται δικαιώματα και απηύθυνε κάλεσμα σε "όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ' αυτή την ωραία παράταξη", διευκρινίζοντας ότι "τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, τους θέλουμε για ενεργούς πολίτες. Για να φτιάξουμε μαζί μια νέα Ελλάδα, μια νέα πορεία της χώρας μας και ξανά ν' ανεβάσουμε τον ήλιο πάνω απ' την Ελλάδα, τον πράσινο". 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more