Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Η Γωγώ Τσαμπά, ο Δημήτρης Γιώτης και η Ελένη Καρουσάκη ξεκινούν μαζί εμφανίσεις

 


Στην καρδιά της Αθήνας ένας νέος και πολύ όμορφος χώρος έρχεται να ανανεώσει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης. 

Με ένα όνομα που με το λογοπαίγνιό του σε προσκαλεί στο Γκάζι, το  «Gazέλα Live» φέρνει το αυθεντικό λαϊκό γλέντι που μας έλειψε στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Με μια μοναδική παρέα-πρόταση που συνδυάζει την παράδοση με το λαϊκό τραγούδι το «Gazέλα Live» ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και αναμένεται να γίνει το απόλυτο στέκι.

Τα «ηνία» αναλαμβάνουν τρεις μαχητές της διασκέδασης που έχουν μάθει να τερματίζουν πρώτοι, η Γωγώ Τσαμπά, ο Δημήτρης Γιώτης και η Ελένη Καρουσάκη, οι οποίοι μαζί με πλειάδα νέων καλλιτεχνών υπόσχονται νύχτες απόλυτου κεφιού.

Με τη δυναμική της παρουσία η Γωγώ Τσαμπά υπηρετεί το δημοτικό τραγούδι και καταφέρνει να το προωθήσει και στις επόμενες γενιές.
Στο πρόγραμμά της θα έχει μαζί της τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Γιάννη Παπαδημητρίου.
Ο Δημήτρης Γιώτης είναι ένας γνήσιος λαϊκός διασκεδαστής που με την εμπειρία του και τις επιτυχίες του γνωρίζει καλά στις εμφανίσεις του πως να ανεβάζει το κέφι στα ύψη.
Η Ελένη Καρουσάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα του χώρου του τραγουδιού με μεγάλη πορεία και αποτελεί μια σταθερή αξία στην αθηναϊκή νύχτα.

Ήδη τα επίμονα τηλεφωνήματα των κρατήσεων μαρτυρούν την ανυπομονησία του κοινού για την επικείμενη πρεμιέρα και την ανάγκη του να βρεθεί κοντά στους αγαπημένους του καλλιτέχνες και να απολαύσει τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Το «Gazέλα Live» σας περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής ενώ σας επιφυλάσσει μια γαστρονομική έκπληξη- ένα πλούσιο μπουφέ που θα συνοδεύσει μοναδικά τη διασκέδασή σας.

Από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο...«Gazέλα Live».


«Gazέλα Live»
Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-3412650, 6982339013
Ώρες έναρξης: Παρασκευή και Σάββατο στις 12 και Κυριακή στις 16.00
Τιμή φιάλης ανά 4 άτομα 130 απλή, 170 special και 200 premium
Τιμή κρασιού ανά 2 άτομα 60 ευρώ
Τιμή φαγητού: πλούσιος μπουφές με τιμή κατ’ άτομο 12 ευρώ την Παρασκευή και 15 ευρώ Σάββατο και Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more