Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Θύελλα Σαρακηνών: Ανακοίνωση νέου προπονητή

 


Χριστοφορίδης Χρήστος

Στον πάγκο της Θύελλας Σαρακηνών θα βρίσκεται και πάλι ο Λεωνίδας Μπίλης που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Αντώνη Σαπουντζή! Άμεσα κινήθηκε η διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον  Αντώνη Σαπουντζή, με έναν παλιό γνώριμο, καθώς την περίοδο 2019-20 βρισκόταν και πάλι στον πάγκο της ομάδας στην παρθενική της εμφάνιση στην Γ' Εθνική.
Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Αταλασίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με στόχο να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της, μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει πολυετή εμπειρία από τους πάγκους ομάδων Β' αλλά και Γ΄Εθνικής. Έχει περάσει για ένα διάστημα στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπως επίσης μεταξύ των άλλων και σε Αλμωπό Αριδαίας, Εθνικό Ν.Κεραμιδίου, Μακεδονικό, ΑΟ Τρίκαλα, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πόντιους Κατερίνης, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι Ημαθίας, Καλαμάτα, Άρη Παλαιοχωρίου και Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more