Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΔΤ «Συνάντηση Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο»

 Στο πλαίσιο της επίσκεψής που πραγματοποιεί στο Ισραήλ μετά από τιμητική πρόσκληση της ισραηλινής κυβέρνησης στη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλους ανώτατους αξιωματούχους της χώρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελο Βλιώρα επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και έγινε δεκτός από την ΑΘΜ τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο και τους Αγιοταφίτες Πατέρες για τη θερμή υποδοχή και εξήρε το πολύπτυχο, πολυπολιτισμικό, θρησκευτικό ειρηνευτικό έργο του Πατριαρχείου. Παράλληλα ανέλαβε πρωτοβουλία για την διεξαγωγή επίσημης επίσκεψης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Πατριάρχη. Ενώ μετά το τέλος της συνάντησης επισκέφθηκε για προσκύνηση τον Πανάγιο Τάφο.

https://jerusalem-patriarchate.info/%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more