Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 


Θεσσαλονίκη, 24 Νοεμβρίου 2021

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (23 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (23 Νοεμβρίου 2021) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εξιχνιάσεις κλοπών

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (23 Νοεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, χωρίς να γίνει αντιληπτός, εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό 800 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων χρημάτων και συγκεκριμένα το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, εντοπίσθηκε σε σημείο που είχε απορριφθεί και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου 2021 στην Βέροια, συνεργός της παραβίασε σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε η παραπάνω ημεδαπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more