Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Preleague: ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 3-0 6η αγωνιστική- Στην πρώτη θέση η Σκύδρα

 


Χριστοφορίδης Χρήστος 

Νίκη με 3-0 σετ για τον Αριστοτέλη απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής στο Δημοτικό στάδιο της Σκύδρας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Preleague. Η ομάδα της Σκύδρας αν και, κατά διαστήματα στο πρώτο σετ έμεινε πίσω στο σκορ, στην συνέχεια επέβαλε τον δικό της ρυθμό. Το πρώτο σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο γηπεδούχος. Το σκορ έφτασε στο 23-24, όταν ο Αριστοτέλης έβγαλε τελικά χαρακτήρα νικητή και ανέτρεψε το σκορ σε 26-24. Στα επόμενα δύο σετ το έργο του ήταν πιο εύκολο, καθώς δεν αντιμετώπισε κάποια σοβαρή αντίσταση και κέρδισε με 25-16 και 25-22 αντίστοιχα. Τα σετ: 1 σετ 26-24, 2 σετ 25-16 και 3 σετ 25-22.



Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σαρικεΐσογλου μετά το παιχνίδι:

Χριστοφορίδης: Που πιστεύτε ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

Σαρικεΐσογλου: Πιστεύω ότι η δυναμική των ομάδων φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ που δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, όπως θα έπρεπε. Κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε αρκετά σέρβις, παρόλα αυτά νομίζω κάναμε μία επαγγελματική νίκη, δηλαδή η ομάδα έπρεπε να κερδίσει 3-0 και κέρδισε 3-0, τέλος καλό, όλα καλά.

Χριστοφορίδης: Ένα σχόλιο για το επόμενο παιχνίδι με την Ορεστιάδα.

Σαρικεΐσογλου: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα, η Ορεστιάδα έχει δείξει ότι παίζει πολύ καλά, οι παίκτες της παίζουν σταθερά. Εμείς σαφώς πάμε εκεί για την νίκη, υγεία να έχουμε και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και εκεί μέσα. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο της Σκύδρας, και της περιοχής ευρύτερα που «γεμίζει» το γήπεδο και όλους όσους βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια.

Χριστοφορίδης: Ευχαριστώ πολύ! 
 

 






























1 σχόλιο:

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more