Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Super league 2: Ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας. Ας δοθεί επιτέλους ένα οριστικό τέλος στον φόβο και τη σιωπή!

 

 
Χριστοφορίδης Χρήστος

Η Super League 2 ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας, πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής.

Ακολουθεί, η ανακοίνωση:

 «Ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο! Το 2021, 13 γυναίκες στη χώρα μας έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Ως εδώ!


Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε κτηνώδεις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση. Η Super League 2 στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο και τη σιωπή!

Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν και ελπίζοντας να μην υπάρξει 
άλλη»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more