Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Ιστορική πρόκριση για τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018 – Πρώτη φορά ομάδα της Β κατηγορίας προκρίνεται στους «4» του κυπέλλου


Χριστοφορίδης Χρήστος

Στους «4» προκρίθηκε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 και έγινε η τρίτη ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση μετά τον Άρη Νησίου και τον ΑΣ Γιαννιτσά και πλέον μένει να δούμε το νικητή της επόμενης Τετάρτης στο παιχνίδι Μ. Θύελλα  Λυκοστόμου – Θύελλα Σαρακηνών για να ολοκληρωθεί η τετράδα των ημιτελικών στο κύπελλο της Πέλλας. Μία ιστορική πρόκριση σημείωσε η ομάδα των Σεβαστιανών, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα Β κατηγορίας που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, αφού νίκησε τον Ολυμπιακό Γαλατάδων με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν των φιλοξενούμενων. «Άνοιξαν» το σκορ μόλις στο 5’ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γρηγοριάδη και διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ του Καραγιαννίδη στο 37’ λεπτό. Στο 75’ λεπτό ο Αποστόλου «πλάσαρε» όμορφα τον Μαντζούκη σε τετ-α-τετ για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μιχαηλίδη στο 85’ λεπτό που με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 3-1.


Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ Μιχαηλίδης, Κεσίσογλου Γ., Λαμπρίδης.



ΑΣ Σεβαστιανά 2018: (Αβραάμ Πετρίδης)

Παρίσης, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Ι., Καραγιαννίδης, Κάλα, Τράγκας, Καραπουλιτίδης, (73’ Παπαδόπουλος Α.), Σκοπέτσι, Αποστόλου, Γρηγοριάδης, (70’ Τσαούσης), Θεοδώρου Π. (78’ Θεοδώρου Γ.).


Ολυμπιακός: (Νίκος Τσιρογιάννης)

Μαντζούκης, Μιχαηλίδης, Νιοράτζε, Μουχτάρης, (78’ Δεληγιάννης), Αναστασιάδης, (46’ Γκέλλος), Μηλώσης, Πάρδας, Χαραλαμπίδης Κ., (59’ Λιάσιος), Χαραλαμπίδης Ν., Καπουσούζης, (74’ Μίσκος), Μανδάλης.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more