Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Ολυμπιακός Γαλατάδων- Δόξα Μανδάλου 3-4, κέρδισαν το ντέρμπι οι ''Μαυραετοί''

 

Χριστοφορίδης Χρήστος

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Μανδάλου επί του Ολυμπιακού Γαλατάδων με σκορ 3-4, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Α1' Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και αρκετά γκολ που διατήρησε το ενδιαφέρον των θεατών ως το τέλος. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' λεπτό με τον Στεργίου, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έπειτα από σέντρα που έγινε από τα αριστερά. Ισοφάριση για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων στο 26' λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Μιχαηλίδη, η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι αντίπαλου αμυντικού και καταλήγει στα δίχτυα. Στο 41' ο Τσουλχάι κάνει το 1-2 για την ομάδα του Μανδάλου, με σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής. Στο 45' οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν εκ νέου με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς του Δημήτρη Μουχτάρη, ο οποίος σε μία προσωπική ενέργεια, σύγκλινε εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο. Οι Γαλατάδες συνέχισαν τα αμυντικά λάθη και στο 50' λεπτό σε μία αδράνεια της άμυνας, ο Αναστασιάδης βρέθηκε σε τετ-α-τετ για να κάνει το 2-3. Επτά λεπτά μετά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Καμπάνης με πλασέ από κοντά έκανε το 2-4 σε μια φάση διαρκείας. Στο 63' λεπτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, σε μια φάση που o αμυντικός των φιλοξενούμενων βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής έδωσε fair play για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 90' ο Κωνσταντινίδης μείωσε σε 3-4. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Γαλατάδων έψαξε το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς τελικά να τα καταφέρει και το 3-4 έμελλε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more