Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Γ' Εθνική: Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Σ. Γιαννιτσά

 


Χριστοφορίδης Χρήστος

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά κέρδισε την Α.Ε. Λευκίμμης με σκορ 1-0 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σαμαράς στο 69' λεπτό. 

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Γιαννιτσών, Ιωάννη Νεοφυτίδη. Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 69' λεπτό του παιχνιδιού, έπειτα από ατομική ενέργεια του Σταύρου Πλατσιώτα από τα δεξιά, έδωσε πάσα στον Πελτέκη και αυτός έβγαλε την ασίστ για τον Σαμαρά που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, πέτυχε το γκολ.

Στην συνέχεια, η ομάδα των Γιαννιτσών προσπάθησε να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, για να «κλειδώσει» την νίκη, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Γαλούπης (46’ Πρέτσι), Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Πελτέκης, Χατζόπουλος, Αθανασιάδης (46’ Τσιάκαλος), Σαμαράς (77’ Τασιώνας), Δεληχατζής (62’ Πλατσιώτας Στ.), Χαραβητίδης και Ζαχαριουδάκης (62’ Ξανθόπουλος).

Α.Ε. Λευκίμμης: Γκάκος, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς, Μοκοβίλα, Γαστεράτος, Πανταζής, Ντεκαρνέ (52’ Θεοδωράκης), Γεωργακόπουλος, Λαμτσάι (78’ Βασιλάκης) και Αρμενιάκος (78’ Τσολάκης).


Οι δηλώσεις του Σάββα Σαμαρά, μετά το παιχνίδι:

Χριστοφορίδης: Πώς αισθάνεσαι σήμερα με το γκολ που πέτυχες και έκρινε το παιχνίδι, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ποια είναι η άποψη σου για τον σημερινό αγώνα;
Σαμαράς: Καταρχάς θεωρώ ότι αξίζαμε 100% την νίκη. Τώρα όσον αφορά το γκολ, η ομάδα να κερδίζει, εγώ είμαι πάντα αυτής της άποψης. Ας κερδίζει η ομάδα και ας το βάλει και ο τερματοφύλακας, δεν με ενοχλεί αυτό. Εννοείται πως είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου, που σκόραρα και έφερα το νικητήριο γκολ, αλλά πάνω από όλα η ομάδα να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος.
Χριστοφορίδης: Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειχνε να μην είναι αρκετά συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Σε τι οφείλεται αυτό;
Σαμαράς: Θεωρώ ότι υπήρχε μία πίεση στην αρχή, και είναι λογικό, γιατί όταν έρχεσαι μετά από τρείς ήττες και «κακές εμφανίσεις», είναι λογικό να υπάρχει μία νωχελικότητα στην αρχή για να δούμε τo μομέντουμ του παιχνιδιού, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Χριστοφορίδης: Στο δεύτερο ημίχρονο τί άλλαξε σε σχέση με το πρώτο; 
Σαμαράς: Μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια και είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να δώσουμε το «κάτι» παραπάνω, εάν θέλουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς σήμερα, και από ότι φαίνεται πήγαν όλα καλά.
Χριστοφορίδης: Μία δήλωση για το επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη;
Σαμαράς: Τώρα σιγά σιγά θα προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα και βλέπουμε.
Χριστοφορίδης: Ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές!
Σαμαράς: Καλές γιορτές, να είστε καλά.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more