Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥ


 Συνδημότισσες και συνδημότες,

τελειώνει μία ακόμη δύσκολη χρονιά και μαζί με τις γιορτινές ημέρες που έρχονται είναι η ώρα για τον ετήσιο απολογισμό που κάνει ο καθένας μας, θέτοντας ταυτόχρονα τους στόχους για την χρονιά που έρχεται! Εμείς, εκτός από τον προσωπικό μας απολογισμό, κάνουμε και τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου Έδεσσας, για μία χρονιά που παρά τις μεγάλες δυσκολίες και την έντονη προσπάθεια κλείνει με πολύ θετικά αποτελέσματα: εντάξεις νέων έργων, υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων, έναρξη υλοποίησης σημαντικών έργων για τα οποία συναντήσαμε χρονοβόρες διαδικασίες και μεγάλες δυσκολίες, βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη!
Όλα αυτά εν μέσω της τριπλής κρίσης που ζούμε, διότι η οικονομική κρίση που περνάει η χώρα, παρά τα σημάδια ανάκαμψης, δεν έχει τελειώσει και τα έσοδα των δήμων παραμένουν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, η υγειονομική κρίση έχει δυσκολέψει τις ζωές όλων μας αλλά στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και, τέλος, η ενεργειακή κρίση που έχει ξεκινήσει δοκιμάζει τις αντοχές μας.

Όμως παρά τα προβλήματα οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ημέρες χαράς και αγάπης που φέρνουν ζεστασιά στις ψυχές μας. Στολίσαμε την πόλη μας και τα χωριά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσπαθούμε να τονώσουμε την γιορτινή διάθεση, αν και δεν προγραμματίσαμε μεγάλες εκδηλώσεις για να αποφύγουμε τον συνωστισμό και να προστατέψουμε όσο μπορούμε τους συμπολίτες μας από την πανδημία.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και εργαζόμενους, που συμμετέχουν σε αυτό το όμορφο ταξίδι και συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.
Καλές γιορτές σε όλες και όλους! Με υγεία, αλληλεγγύη και αγάπη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more