Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!!!

 

Aποκλειστική δήλωση του Α. Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη  στον Χρ. Δημητριάδη

Μίλησε για αυτό το σημαντικό έργο στα Νέα της Πέλλας

Με μια σημαντική παρέμβαση προέβη μέσα από την μοναδική καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης που πραγματοποίησε αποκλειστικές δηλώσεις στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη. Η παρέμβαση του είχε να κάνει με τις δηλώσεις και την επίκαιρη ερώτηση που έκανε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη προ ημερών, που υποστήριξε οι μάσκες στην Βουλή κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της βουλευτή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Θ. Τζάκρη: Μυθεύματα τα περί δικαίωσης Καρασμάνη

Η κα Τζάκρη τονίζει ότι όπως προέκυψε από την επίκαιρη ερώτηση, αποτελούν μυθεύματα και ψευδείς ειδήσεις, τα περί ένταξης του Φράγματος Αλμωπαίου και υλοποίησης του όπως και του περιεχομένου που είχε δημοσιεύσει μόνη, η εφημερίδα μας προ μηνών, από το ρεπορτάζ που είχε προκύψει από την συνάντηση Καρασμάνη-Σκυλακάκη.

 

 

 

Διέψευσε και την εφημερίδα

Οι αιχμές της κα Τζάκρη, επί της ουσίας, στόχευσαν και την εφημερίδα μας που είχε παρουσιάσει το ρεπορτάζ. Εμείς βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν φιλοξενήσαμε ψευδείς ειδήσεις και μυθεύματα. Από αυτή την εξέλιξη απευθυνθήκαμε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη για να μας δώσει την δική του θέση γύρω από αυτό το ζήτημα.

Θ. Σκυλακάκης: Το φράγμα του Αλμωπαίου και ενταγμένο είναι και θα υλοποιηθεί άμεσα!!!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεοδώρος Σκυλακάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας και απάντησε στις ερωτήσεις που του θέσαμε και τις οποίες θα διαβάσετε παρακάτω:

Χρ. Δημητριάδης: Η κα Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει ότι είναι μέγα ψέμα τα περί ένταξης της κατασκευής του φράγματος Αλμωπαίου στο ταμείο Ανάκαμψης. Μάλιστα μνημονεύει και το δελτίο τύπου του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Καρασμάνη που προέκυψε μετά την συνάντηση σας και την ανακοίνωση ένταξης του. Ποια είναι η αλήθεια;

Θ. Σκυλακάκης: Όταν είχε έρθει ο κος Καρασμάνης στο γραφείο μου, τον είχα ενημερώσει για το Φράγμα Αλμωπαίου που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο, ότι το Φράγμα Αλμωπαίου έχει ενταχθεί στο ταμείο Ανάκαμψης. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και η πραγματικότητα

 

Χρ. Δημητριάδης: Θα έχουμε ανακοινώσεις σύντομα για αυτό το μεγάλο και εμβληματικό έργο της Πέλλας;

Θ. Σκυλακάκης: ΝΑΙ. Θα έχουμε ανακοινώσεις για το σύνολο των έργων που θα ενταχθούν και θα βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης από το ταμείο ανάκαμψης και αφορά αρδευτικά έργα. Περιμένουμε όμως να κάνουν τις ανακοινώσεις αυτές όπως είναι το σωστό, το αρμόδιο Υπουργείου που φέρει και την ευθύνη υλοποίησης των έργων που έχουμε εντάξει.

 

Χρ. Δημητριάδης: Θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος ότι η δρομολόγηση ένταξης του φράγματος του Αλμωπαίου στο ταμείο ανάκαμψης είναι οριστική και αμετάκλητη;

Θ. Σκυλακάκης: Οτιδήποτε μπαίνει στο ταμείο ανάκαμψης εντάσσεται και υλοποιείται και μάλιστα σε πολύ σύντομους χρόνους.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more