Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Γ’ Εθνική: Κέρδισε το τοπικό ντέρμπι η Θύελλα Σαρακηνών


Χρήστος Χριστοφορίδης


Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΣ Γιαννιτσά και την Θύελλα Σαρακηνών. Ελάχιστες οι καλές ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 0-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκέσιου, έπειτα από ανατροπή του Ιωάννου στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 90' αποβλήθηκε ο Μπαμπαλής από τους γηπεδούχους. Στο 90 + 3 οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή, το οποίο έμελλε να είναι και η τελευταία φάση του παιχνιδιού.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πολυχρονίου, Δρουδάκης, Αποστολίδης, (Γρεβενών).


Συνθέσεις ομάδων: 

Α.Σ. Γιαννιτσά: (Γιάννης Γυριχίδης)

Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Χατζόπουλος, Αθανασιάδης (63′ Πετράκης), Τασιώνας, Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς (74′ Δεληχατζής). Στον πάγκο έμειναν οι: Μούτσα, Αλμπάνης, Παπακαρμέζης, Ελευθεριάδης και Μαυρομάτης.


Θύελλα Σαρακηνών: (Λεωνίδας Μπίλης)

Φιρινίδης, Ουζούνης, Μαντζανάς, Τσόρμπας (87′ Θωμάς Γ.), Μουρίκι, Γεωργίου, Γκέσιος (87′ Μουλάς), Ευθυμιάδης (64′ Λαμπίρης), Τράκας, Πούπης και Τζαφάρι (25′ Ιωάννου). Στον πάγκο έμειναν οι: Καραγιαννίδης, Κιουρτσίδης, Παπαδόπουλος. Ντόγκαρης και Αταλασίδης.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more