Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

04/01/2022

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων (στη Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας)  και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.  

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών και φωτιστικών για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στα  εξής σημεία:

1. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (από την είσοδο του οικισμού Γέφυρας έως τη διασταύρωση για Άγιο Αθανάσιο).

2. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (στις προσβάσεις της αερογέφυρας κοντά στη Συμμαχική Οδό και στην είσοδο του οικισμού Διαβατών).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 05/01/2022 έως και την Παρασκευή 14/01/2022, κατά τις ώρες 07.30- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  

κυκλοφορίας  κατά τη  διάρκεια  των  εργασιών.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

                                                                                                                                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more