Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Έδεσσα-Γιαννιτσά: Ατελείωτες ουρές, μεγάλη αναμονή και γκρίνια για ένα rapid test

 

Συνωστισμός στο ΙΚΑ της Έδεσσας, στον Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών και στα φαρμακεία σε Έδεσσα και Γιαννιτσά Δευτέρα και Τρίτη. Πολλοί, είτε έχουν συμπτώματα, είτε ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.Ατελείωτες ουρές, μεγάλη αναμονή και γκρίνια για ένα rapid test από τα ξημερώματα της Δευτέρας  και την Τρίτη σε Έδεσσα και Γιαννιτσά. Ο συνωστισμός  στα φαρμακεία είναι μεγάλος, με την αγωνία παράλληλα του κόσμου να έχει χτυπήσει κόκκινο, και την παραλλαγή Όμικρον να έχει εκτοξεύσει στα ύψη τα κρούσματα κορωνοϊού.

Εκατοντάδες είναι οι πολίτες , που περιμένουν για ώρες στις ουρές για να κάνουν rapid test σε φαρμακεία, κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και διαγνωστικά κέντρα. Πολλοί από αυτούς είτε έχουν συμπτώματα, είτε ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.


Την ίδια ώρα δεν λείπει και η γκρίνια, αφού αρκετοί είναι αυτοί, που δεν θα προλάβαιναν να κάνουν το test. Οικογένειες με παιδιά αλλά και πάρα πολλοί νέοι είναι όσοι περιμένουν για να ελεγχθούν με τη διενέργεια rapid test. Αρκετοί, όπως λένε, ήρθαν προληπτικά προκειμένου να είναι σίγουροι ότι δεν νοσούν. Το ίδιο έγινε και τις προηγούμενες ημέρες, με ανθρώπους να περιμένουν υπομονετικά στις ουρές.


Εντωμεταξύ, οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για το αποτύπωμα των ρεβεγιόν, την ώρα που η Όμικρον επελαύνει στη χώρα εκτοξεύοντας στα ύψη τα κρούσματα.

Οι ατελείωτες ουρές και ο συνωστισμός στις δομές που γίνονται τα rapid teat σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, αλλά και στα φαρμακεία υπήρχαν μέχρι αργά το μεσημέρι της Τρίτης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more