Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Super League Interwetten: Συνεχίζεται κανονικά η αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημαΤο πρωτάθλημα της Super League Interwetten συνεχίζεται κανονικά, ήταν η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/1), στην οποία συζητήθηκε το αίτημα των ομάδων του Απόλλων Σμύρνης, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου και του ΠΑΣ Γιάννινα για την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος και την αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, λόγω των κρουσμάτων που εμφανίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 Σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο θα πρέπει να υπάρχουν επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα στα δύο τελευταία τεστ, για να υπάρξει αναβολή ενός αγώνα. Στο διοικητικό συμβούλιο οι ομάδες έθεσαν ορισμένες προτάσεις για αναθεώρηση του πρωτοκόλλου. Μένει να οριστικοποιηθούν και να σταλούν στις αρμόδιες Αρχές για την έγκρισή τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ανασταλούν μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022 τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League K15, K17 και K19. Το Πρωτάθλημα Super League Interwetten συνεχίζεται κανονικά.

Συζητήθηκαν στο Δ.Σ. εισηγήσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League για προτεινόμενες τροποποιήσεις του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, οι οποίες θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων φορέων για την επικαιροποίησή του από τη ΓΓΑ, με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων. Σημειώνεται ότι μέχρι να εγκριθεί το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ, ισχύει το από 19/11/2021 Πρωτόκολλο".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more