Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΙΑΣ Στον αστυνομικό και συγγραφέα Γεώργιο-Τηλέμαχο Βραχνή

 



ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΙΑΣ
Στον αστυνομικό και συγγραφέα Γεώργιο-Τηλέμαχο Βραχνή
Πραγματοποιήθηκε η πολύ-αναμενόμενη τελετή απονομής Βραβείου Τιμής στον εξαίρετο άνθρωπο και αστυνομικό, ο οποίος με τις πράξεις του απέδειξε αφοσίωση στην Πατρίδα και στην υπηρεσία του σε ολόκληρη τη διάρκεια της πανδημίας. Έδωσε τη γνώμη του με σοβαρό, υπεύθυνο και συγκεκριμένο τρόπο για τις μεθόδους διαχείρισης αλλά και στήριξε τους απολυμένους υγειονομικούς, πράγμα που λίγοι άνθρωποι τόλμησαν, δίχως να υπολογίσει προσωπικά συμφέροντα αλλά πρόβαλε το συνολικό κοινωνικό συμφέρον.
Ως γνωστόν, ο ΣΥΓΑΠΑ βράβευσε λίγα άτομα στην διάρκεια της δράσης του από το έτος 2000, όταν πρόβαλε θέματα ισότητας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτά τα άτομα ήταν: ο καθηγητής και ιδρυτής της γονεικής ισότητας, Νίκος Σπιτάλας, ο τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολάτος για τις υπηρεσίες τους ως πατέρες και οι ακτιβιστές Lise Bilodeau (Canada), Philippe Troncin (France) για τις κοινωνικές υπηρεσίες τους υπέρ μη κυβερνητικών οργανώσεων μπαμπάδων.
Ο ΣΥΓΑΠΑ μαζί με το ΕΚΚ (Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα υπηρετεί τα συμφέροντα του Εθνους μας που είναι: Η κοινωνική βοήθεια στις οικογένειες, Ελεγχος για την Οικονομική και Δημοκρατική πρόοδο της χώρας μας και, Πραγματική Δικαιοσύνη και Ισότητα.
Οι δράσεις μας είναι απάντηση στις προσπάθειες της παγκόσμιας ελίτ που θέλει να επιβάλει πανδημίες και αποξένωση των γενεών.
Η παρουσίαση ανδρών που προσφέρουν έργο στην κοινωνία θα συνεχιστεί με αξιοπρέπεια.
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος ΕΚΚ/ΣΥΓΑΠΑ
Νίκος Σπιτάλας, καθηγητής ΔΙΠΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more