Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ και Θεοδώρα Τζάκρη

 


«Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα – του τότε και του τώρα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας


Θέση για την σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας από τα βουλευτικά έδρανα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της τελευταίας για τον αυξημένο αριθμό των θανάτων από Covid-19, πήρε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Τρίτη.


Η σύγκριση της Τζάκρη που ξεσήκωσε θύελλες

Η Θεοδώρα Τζάκρη κατήγγειλε την κυβέρνηση για τους αυξημένους θανάτους από Covid-19, λέγοντας πως θα ξεπεράσουν ακόμα και αυτούς του εμφυλίου πολέμου, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί πλησιάζουμε σε νεκρούς τη Μεγάλη Βρετανία.

Απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πλεύρης αναρωτήθηκε «μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19. Να συγκρίνει νεκρούς εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας» και πρόσθεσε:

«Εμείς ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους και εσείς κοιτάτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να κάνετε μικροκομματική πολιτική», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο υπουργός.


Για εμμονή με τον εμφύλιο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μιλά για εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ με τον εμφύλιο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει κάθε σοβαρό θέμα μέσα από το πρίσμα του Εμφυλίου έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό το επίπεδο της εμμονής. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε και από τη δήλωση της κυρίας Τζάκρη, η οποία μέσα στη Βουλή των Ελλήνων συνέκρινε τον αριθμό των νεκρών του Εμφυλίου με αυτόν της πανδημίας.

Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα – του τότε και του τώρα. Και υπενθυμίζει σε όλους την ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία: εκεί που όλες οι χώρες αντιλήφθηκαν την ανάγκη για ενότητα, η αξιωματική αντιπολίτευση είδε μία ακόμα ευκαιρία για διχασμό. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα διαρκές «όχι» σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει συνειδητά τον δρόμο της ενότητας όλων των Ελλήνων απέναντι στην πανδημία. Και θα συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο, όσο και αν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more