Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ιδρύθηκε Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος στην περιοχή της Αλμωπίας

 Μπροστά στη γιγάντωση του κόστους παραγωγής, τις ανοιχτές τιμές κατά την παράδοση των αγροτικών προϊόντων αλλά και ενάντια στο σύνολο των αντιαγροτικών πολιτικών που εφαρμόζονται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική γενική συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου (Α.Σ.) περιοχής Αλμωπίας στο κτήριο του πολιτιστικού συλλόγου Φούστανης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί το πρώτο βήμα για τον κοινό συντονισμό των γεωργών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας, σε ένα κοινό πλαίσιο πάλης.

Στόχος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου είναι να παλέψει για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που θα επιτρέπει να ζήσει ο κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος, την οικογένεια του, και παράλληλα να μπορεί να συνεχίσει να καλλιεργεί, να συνεχίσει το επάγγελμά του.

Καλούμε κάθε βιοπαλαιστή αγρότη, κτηνοτρόφο και μελισσοκόμο της περιοχής της Αλμωπίας να συμμετέχει στον νεοϊδρυθέν Α.Σ.. Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, της περιοχής μας, να συσπειρωθούν αγωνιστικά στον Α.Σ., να τον δυναμώσουν και με τη συμμετοχή τους στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, για την εκλογή Δ.Σ. όπως αποφασίστηκε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more