Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Άρης Λιπαρού - Νίκη Αξού 3-6: Ασύλληπτη ανατροπή και θρίαμβος για την Αξό



 Χρήστος Χριστοφορίδης

Σε ένα αξέχαστο ντέρμπι στην φετινή σεζόν, το ματς της χρονιάς όπως συνηθίζουμε να λέμε, η Νίκη Αξού γύρισε το παιχνίδι από 3-0 σε ένα ασύλληπτο 3-6. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίωρο και με εξαίρεση μία φάση των φιλοξενούμενων στο 8' που έφτασαν κοντά στο 0-1, πέτυχαν τρία τέρματα. Αρχικά ο Ελέζι άνοιξε το σκορ στο 14', έπειτα από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Αξού που σε μία ανύποπτη φάση δεν μπλόκαρε την μπάλα, ο παίκτης του Λιπαρού το εκμεταλλεύτηκε, πίεσε και πλάσαρε για το 1-0. Στο 23' ο Μπουρνάζης διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και με την συμπλήρωση μίσης ώρας αγώνα, ο Μουρατίδης έφτασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. 

  Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν «αντίδραση», και με ένα αυτογκόλ στο 34', και τέρμα που σημείωσε ο Νικολαΐδης στο 38' μείωσε σε 3-2. Στο 40', ο Ελέζι ανατρέπεται με ένα σκληρό τάκλιν από τον Σταυρίδη, ξεκινούν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και ο διαιτητής δείχνει κόκκινη στον παίκτη της Αξού. Η φάση όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο τερματοφύλακας του Λιπαρού αντέδρασε σε κάτι που ειπώθηκε από φίλαθλο της Αξού, ακολούθησε εκνευρισμός και τελικά αποβλήθηκε από τον διαιτητή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αφού ισοφάρισαν με τον Φυντάνη στο 53', έφτασαν σε ολική ανατοπή με τον Πολατίδη στο 67' για το 3-4. Στο 70' η ομάδα του Λιπαρού έμεινε με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Τσελεγκίδη. Το τελικό 3-6 διαμόρφωσαν ο Φυντάνης στο 75' και ο Σαρόγλου στο 84'.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Αλατζάς, Κωνσταντινίδης.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more