Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Κέρκης Σάμου-Αριστοτέλης Σκύδρας 0-3: Περίπατος του Αριστοτέλη στην Σάμο, ισοφάρισε 1-1 στις νίκες και παίζει τελικό το Σάββατο

 


Χρήστος Χριστοφορίδης

Πολύτιμη νίκη για τον Αριστοτέλη Σκύδρας στην Σάμο με σκορ 0-3, που τον κράτησε «ζωντανό» στο κυνήγι της ανόδου στην Volley League. Η ομάδα της Σκύδρας μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με 1-3, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη στον χθεσινό αγώνα αποτελούσε μονόδρομο, καθώς εάν έχανε αποχαιρετούσε το όνειρο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Αυτή ήταν η πιο μεγάλη εντός έδρας ήττα του Κέρκη Σάμου την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο ο Αριστοτέλης Σκύδρας υποδέχεται τον Κέρκη με μοναδικό στόχο την νίκη, την εξασφάλιση της 3ης θέσης και την διεκδίκηση της 2ης θέσης στον τελικό των play off. Στο άλλο ζευγάρι, εκεί όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του Αριστοτέλη, εφόσον προκριθεί στον τελικό ανόδου, ο Άθλος Ορεστιάδας επικράτησε εντός έδρας της Καλαμάτας με 3-2 σετ (25-19, 20-25, 25-22, 26-28, 15-10) και ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες, και όλα θα κριθούν το Σάββατο, στη Καλαμάτα.

Οι δύο νικητές του Σαββάτου θα αναμετρηθούν στον τελικό των play off ανόδου, σε αγώνες εντός-εκτός έδρας. Ο νικητής ανεβαίνει στη Volley League, ενώ αυτός που θα χάσει, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία, καθώς θα παίξει αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στην 8η θέση της Volley League.


Κέρκης Σάμου-Αριστοτέλης Σκύδρας 0-3
Τα σετ: (19-25), (24-26), (22-25) 
 
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Καραδημητρίου Γραμματεία: Βαρβάτε Παρατηρητής: Περρής.

 ΑΣ Κέρκης Σάμου (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Τουρνάκης, Πέτρας, Μελλές, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Φραγκιαδάκης (λ), Κοντοκώστας (λ), Κανάσαρος, Γεωργίου, Στράτος, Μπαραμπάτης.
  ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας (Αντώνης Παπαδόπουλος): Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Γκλάστοουν, Γαληρόπουλος, Αρμενάκης, Γκόρτσανιουκ / Αντωνιάδης (λ), Αντωνίου (λ), Τόρες, Αναστασιάδης, Κανέλλος.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more