Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας επέστρεψε εκεί που ανήκει!!!


Μπορεί να άργησε αλλά και το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια ο ιστορικός Αριστοτέλης Σκύδρας επέστρεψε στην φυσική του θέση. Κέρδισε την άνοδο στην Α1 του Βόλεϊ ανδρών. Η άνοδος αυτή ήρθε με πολύ κόπο, με πολλά σκαμπανευάσματα αλλά σίγουρα άξια καθώς ο Αριστοτέλης από την αρχή αυτού του Πρωταθλήματος ήταν η καλύτερη ομάδα. Άρα το γεγονός ότι ανέβηκε ως δεύτερη ουσιαστικά μετά τον αποκλεισμό της Καλαμάτας, ίσως να αδικεί αυτή την ομάδα. Ο στόχος όμως επιτεύχθει και μάλιστα δίκαια. Ο Αριστοτέλης Σκύδρας είναι εδώ και η καρδιά του Πρωταθλητή χτύπησε. 

Η άνοδος αυτή έχει αφιερωθεί σε έναν παράγοντα ο οποίος έδωσε τα πάντα για πολλά χρόνια και σήμερα δεν βρίσκεται κοντά μας. Ο Λάκης Σιλελόγλου από εκεί ψηλά στον ουρανό θα χαίρεται για αυτή την κατάληξη. Η Σκύδρα και η Πέλλα μπαίνουν και πάλι στον πανελλαδικό χάρτη της ανόδου. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συντελεστές, οι παράγοντες, οι προπονητές, οι αθλητές αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας για αυτή την σημαντική διάκριση. 



 Στη Volley League θα αγωνίζεται τη σεζόν 2022-2023 ο Αριστοτέλης Σκύδρας, ο οποίος πήρε ιστορική άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.


Η ομάδα του Αριστοτέλη στον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» και με 2-0 νίκες πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τη Volley League. Ο Αριστοτέλης Σκύδρας αγωνίστηκε στην Α' Εθνική ανδρών τη σεζόν 1984-85 όπου κατέλαβε την 12η θέση και υποβιβάστηκε.

Ο Άθλος Ορεστιάδας θα έχει άλλη μία ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος τερμάτισε στη τελευταία θέση της Volley League. Η παραμονή της Βέροιας ή η άνοδος του Άθλου Ορεστιάδας θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Φίλιππο να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας κατάφερε να κατακτήσει το ψυχοφθόρο ως προς την εξέλιξη του πρώτο σετ με 29-27, στο δεύτερο αν και έχανε με 13-12 προηγήθηκε λίγο αργότερα 19-16 για το 2-0 σετ με 25-19, ενώ στο τρίτο το 9-8 του Άθλου έγινε 15-12 για την Σκύδρα, η οποία έκανε το 3-0 σετ με 25-21.

Αντώνης Παπαδόπουλος: «Στιγμές που σου δίνει μόνο ο αθλητισμός»

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε:«Τις στιγμές και τα συναισθήματα που σου δίνει ο αθλητισμός, ειδικά μετά από μία επιτυχία δεν μπορείς να τις νιώσεις αλλού. Όσα τραβήξαμε τη φετινή σεζόν άξιζαν και ανταμείφθηκαν οι αθλητές για τους κόπους τους. Κάναμε ένα καταπληκτικό φινάλε με 4 σερί νίκες "τελικούς". Ο Αριστοτέλης Σκύδρας αποτελείται από αθλητές επιπέδου και με εμπειρία. Όταν ήμασταν με τη πλάτη στο τοίχο έδειξαν την αξία τους και ότι πετύχαμε είναι χάρη σε αυτούς. Η άνοδος αφιερώνεται στα άτομα που πάσχισαν και πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και που έτρεχαν όλη τη χρονιά για να βρουν πόρους και λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια από το φροντιστή μέχρι και τον πρόεδρο».

Γιάννης Παντακίδης: «Αφιερωμένο στην οικογένειά μου και στη πόλη της Σκύδρας»

Ο κεντρικός του Αριστοτέλη Γιάννης Παντακίδης, ο οποίος μεγάλωσε και ξεκίνησε το βόλεϊ στη Σκύδρα είπε: «Είναι μεγάλη χαρά που καταφέραμε να ανέβουμε στη Volley League. Ο Αριστοτέλης Σκύδρας είναι η ομάδα που ξεκίνησα το βόλεϊ και η πόλη που έζησα τα πρώτα μου 20 χρόνια. Όταν γύρισα στον σύλλογο είδα ότι υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάνε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Χρόνο με το χρόνο πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε. Αφιερώνω αυτή την άνοδο στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους της Σκύδρας που πίστεψαν σε εμάς ακόμα και όταν η ομάδα δεν είχε τα πατήματά της».

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Γραμματεία: Σαρδάνη, Παρατηρητής: Σαρδάνης.

Τα σετ: 0-3 (27-29, 19-25, 21-25)

ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Ντα Σίλβα, Φερέιρα, Αλεξάκης / Δαρίδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Σκαρλατίδης, Ράπτης.
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Βλαχόπουλος, Κανέλλος, Τόρες, Μαγκαλάες, Σαρικεΐσογλου, Αρμενάκης / Αντωνίου (λ), Γκόρτσανιουκ, Παντακίδης.

Pre League Ανδρών - Τελικοί Play Off

Σάββατο 16 Απριλίου 2022 - Πρώτος αγώνας


ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 3-2 (23-25, 25-21, 25-20, 20-25, 15-12)

Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 - Δεύτερος αγώνας

ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας 0-3 (27-29, 19-25, 21-25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more