Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!

 



Ηγετική εμφάνιση Ν. Παρούτογλου στο Δ.Σ. Αλμωπίας

Αναπάντητα τα ερωτηματικά για τα ξύλα και πως βρέθηκαν στην μάντρα του Δημάρχου....


Ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη. Ο κος Παρούτογλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Δήμο και την Δημοτική αρχή που την κατηγόρησε για απραξία, κακό σχεδιασμό και φυσικά τόνισε ότι η επόμενη Δημοτική αρχή θα έχει πολύ δουλειά μπροστά της ώστε να επανεκκινήσει ένα Δήμο που θα έχει χάσει άλλη μια τετραετία. 

Ο κ. Παρούτογλου, αναφερόμενος στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στο Κάστρο της Χρυσής όπου δεν κλήθηκε κανένα μέσο ενημέρωσης, είπε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του: «Έχετε ξεπεράσει και την χούντα στην λογοκρισία των ΜΜΕ». Ακόμη έθεσε ζήτημα με ειδικό συνεργάτη ο οποίος εμφανίζεται να δουλεύει σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης ( διπλή ιδιότητα) και ο οποίος μόνο αυτός ήταν παρών στην εκδήλωση.  Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον τοπικό Τύπο. Τέλος τόνισε ότι υπάρχουν επαφές της Δημοτικής αρχής με κάποια τοπικά σάιτ ώστε να τα βρουν. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Δήμαρχος πάρα πολλές φορές έχει επιτεθεί στον τοπικό τύπο από την αρχή της θητείας του ενώ σχεδόν σε κάθε Δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν αναφορές εναντίον τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Στη συνέχεια, ο κ. Παρούτογλου απευθύνθηκε στον κ. Μπάτση και του έθεσε το εξής ερώτημα: «Σας ρώτησα που πήγανε τα ξύλα από τα δέντρα που έπεσαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία. Η απάντηση ήταν ότι μοιράστηκαν. Εγώ προσωπικά μίλησα με πολλούς Προέδρους και κανένας δεν μου είπε ότι ενημερώθηκαν γι’ αυτό και ότι μοιράστηκαν σε κάποιους ανθρώπους. Αντίθετα, πολλοί λένε, και χωριανοί σας, ότι τα ξύλα τα πήρατε στην μάντρα σας. Και σας ρωτάω ευθαρσώς, τα πήγατε για να τα μοιράσετε από εκεί; Δώστε μια ειλικρινή απάντηση». Ο Δήμαρχος από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι τα ξύλα πήγαν στην μάντρα του, ωστόσο αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα γίνουν όλες οι διαδικασίες που πρέπει, σημειώνοντας πως δεν θα είχε ανάγκη από αυτά τα ξύλα. Φυσικά η δικαιολογία του κ. Μπάτση δεν έπεισε σχεδόν κανέναν. 

 

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Παρούτογλου άσκησε κριτική στη Δημοτική Αρχή και για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρηματοδοτικά εργαλεία, παραθέτοντας κάποιες προτάσεις. Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη, ο οποίος έκανε λόγο για «τζογαδόρικη πολιτική», ενώ θύμισε στον κ. Παρούτογλου πως έχει διοικήσει ξανά τόσο κατά τη δημοτική περίοδο 2011-2014, όσο και τον πρώτο χρόνο της παρούσας Δημοτικής Περιόδου όπου υπήρξαν συνεργάτες και όπως είπε δεν έκανε τίποτα, αλλά ήταν μόνο λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more