Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Η ΟΝΝΕΔ με την ΔΕΕΠ Πέλλας έδωσαν λάμπαδες στα Νοσοκομεία της Πέλλας

 


Στα πλαίσια κοινής δράσης της ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ με συνεργασία της Δ.Ε.Ε.Π. ΠΕΛΛΑΣ, επισκεφθήκαμε σήμερα Μ. Πέμπτη τα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών.
Το κλιμάκιο υποδέχθηκαν οι Διοικητές των Νοσοκομείων, Έδεσσας κ. Δόντσος Χρήστος και Γιαννιτσών κ. Λόγγος Ευάγγελος.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων υπήρξε ενημέρωση για θέματα που αφορούν την λειτουργία των Νοσοκομείων και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το υγειονομικό προσωπικό.
✨Στη συνέχεια τα μέλη του κλιμακίου προσέφεραν λαμπάδες ενόψει Πάσχα στο προσωπικό των Νοσοκομείων και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στις Παιδιατρικές Κλινικές.
✨Η σημερινή επίσκεψη ήταν μια έμπρακτη αναγνώριση και ένα “ευχαριστώ” στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, νιώθουμε υπερηφάνεια για το έργο τους.
Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Πέλλας κ. Ουραηλίδη Θεοδόση, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Πέλλας κ. Αργυρό Βασίλη(Άκη),τον Ταμία της Δ.Ε.Ε.Π. Πέλλας κ .Κουρουκτσίδη Ηλία, την Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής της Δ.Ε.Ε.Π κ. Πλιούτα Κωνσταντίνα, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας της Ν.Δ κ .Μαντοκούδη Δημήτρη, την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας της Ν.Δ κ. Πέγιου Χρυσάνθη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Έδεσσας της Ν.Δ κ. Καρα'ί'τσο Χρήστο, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας κ.Χατζηλιάδη Μάκη, τον Τομεάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ κ. Κελαντώνη Αλέξανδρο, την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Έδεσσας της ΟΝΝΕΔ κ. Τσιτιρίδου Αθηνά και το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας της ΟΝΝΕΔ κ .Λάμπρου Αντώνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more