Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

«γαλάζια» στελέχη της Πέλλας ψάχνουν γραμμή σε… Φαήλο-Τζήμερο-Μπογδάνο



Καθώς οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, αρκετά είναι τα «γαλάζια» στελέχη που δραστηριοποιούνται στην Πέλλα που, εκτιμούν ότι δεν έχουν καλές πιθανότητες να εκλεγούν στη Βουλή μέσω των συνδυασμών της Νέας Δημοκρατίας, και αναζητούν… εναλλακτικές.

 

Το κόμμα Βελόπουλου, με το πλεονέκτημα της κοινοβουλευτικής παρουσίας του, δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες, και έτσι το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται «κυκλωτικές» κινήσεις, από δυσαρεστημένους «γαλάζιους» από την πλευρά κυρίως της Αλμωπίας προς τον κομματικό συνασπισμό Φαήλου Κρανιδιώτη-Θάνου Τζήμερου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

 

Αρκετοί από αυτούς έχουν «πατριωτικό» παρελθόν με τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, οι περισσότεροι ωστόσο συνομιλούν με περισσότερη άνεση με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με κομματικούς «πυρήνες» στελεχών στην Αθήνα. Ας μην ξεχνάμε πως η Δημιουργία Ξανά είχε ψηφοδέλτιο στην Πέλλα και η Νέα Δεξιά στελέχη από την περιοχή. Τέλος στην τελευταία μεγάλη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας στο κέντρο Καταρράκτες που μάλιστα είχε πάρα πολύ κόσμο....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more