Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Θ. Θεοδωρίδης: Πότε θα ανακοινώσει εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας....

 


Αποκλειστικό ρεπορτάζ


Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και έρχεται μεγάλη εκδήλωση!!!



Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Συνεργάτης του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στον Δήμο Πέλλας, πρώην αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση σχετικά με το αν θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας το 2023. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές για να διαπιστώσει την υποστήριξη της πόλης των Γιαννιτσών και των χωριών προς το πρόσωπό του. Διαρροές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως την μεθεπόμενη Παρασκευή να ανακοινώσει τις προθέσεις ενώ ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με στελέχη και φίλους του ώστε να γίνει η πρώτη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Σε αυτή την συγκυρία δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες άλλες αλλαγές όπως στο όνομα του συνδυασμού του. Ένα όνομα που παίζει πολύ είναι αυτό της Πρωτοβουλία για την Πέλλα. Ένα συνολικό δηλαδή σχέδιο που θα παίξει τον δικό του ρόλο με προτάσεις. Ακόμη τονίζεται ότι δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες άλλες αλλαγές όπως το ότι αν δημιουργηθεί νέος Δήμος στην Κρύα Βρύση τελικά ο ίδιος να κατέλθει εκεί υποψήφιος. Άνθρωποι κοντά στον Θεόδωρο Θεοδωρίδη θεωρούν πως ο Γρηγόρης Στάμκος έχει τελειώσει και πως καλύτερα θα ήταν να αποχωρήσει καθώς η φθορά του είναι μεγάλη. Ο μόνος που μπορεί σήμερα να τον κοντράρει είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης τονίζουν.








Ο κος Θεοδωρίδης θεωρεί πως η θητεία του σημερινού δημάρχου είναι ανύπαρκτη και αποτυχημένη. Σήμερα ο Δήμος Πέλλας είναι ακέφαλος και τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι το κυκλοφοριακό και η διαχείριση της καθημερινότητας καθώς και η διαχείριση του αγροκτήματος του Δήμου Πέλλας.


Ο κος Θεοδωρίδης θεωρεί πως στην σημερινή θητεία δικαιώνεται σε πολλά για το πρόγραμμα που εξήγγειλε τα προηγούμενα χρόνια και γι' αυτό νιώθει την ανάγκη να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά, αρκεί να το επιλέξει η ίδια η πόλη και τα χωριά. Άλλωστε η σημερινή δημοτική αρχή έχει υιοθετήσει πολλές λύσεις από αυτές που έχει προτείνει.





Ο κ. Θεοδωρίδης ασκεί κριτική και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. «Δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση. Τα στελέχη των λοιπόν παρατάξεων είτε δεν γνωρίζουν τα ζητήματα είτε έχουν αλλού το νου τους ενώ θα έπρεπε να ασκούν επικοδομητική και γόνιμη κριτική. Οι ανακοινώσεις λοιπόν έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more