Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΝΘΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

 


  • Επείγει τώρα η επίσπευση των διαδικασιώνΑποζημιώνονται οι δενδροκαλλιεργητές για τις ζημιές που έχουν υποστεί από τις 14/2/21 μέχρι και 20/4/21 στο προανθικό στάδιο. Οι αποζημιώσεις θα δοθούν μέσω του Προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, με τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

 

Η επίσπευση έκδοσης της απόφασης, πιστώνεται ασφαλώς στον νέο Υπουργό που, από το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 είχε ενημερώσει σχετικά τον Γιώργο Καρασμάνη.

 

Επειδή όμως οι διαδικασίες αποζημιώσεων είναι χρονοβόρες, εκείνο που προέχει είναι η επίσπευσή τους, ώστε να πληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί που, ως μονοκαλλιεργητές, έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές και δραματική απώλεια εισοδήματος και βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

 

Πάντως ο Γιώργος Καρασμάνης, από την πρώτη κιόλας Τροπολογία που είχε έρθει στη Βουλή τον Ιούλιο του 2021 – και μάλιστα επανακατατέθηκε αυτούσια τον Νοέμβριο – είχε επισημάνει με έμφαση ότι αυτές οι τροπολογίες, προσκόμματα και αδυναμίες θα δημιουργούσαν για τους πληγέντες παραγωγούς που διεκδικούσαν το δίκιο τους!

 

Επισυνάπτεται η απόφαση:

 file:///C:/Users/user1/Downloads/document%20(50).pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more