Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Γιώργος Καραγιάννης – «Απελευθερώθηκα»: Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί από την Gold Voice Records

 

Ο Γιώργος Καραγιάννης μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο The Voice και για τον Σάκη Ρουβά μιας και ήταν στην ομάδα του. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι ένας τεράστιος star». Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Ο πρώην παίκτης του The Voice μίλησε και για το νέο του digital single που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Απελευθερώθηκα». Τους στίχους του τραγουδιού, τους εμπιστεύτηκε στον ανερχόμενο τραγουδιστή, ο Νίκος Βιβής και την μουσική την υπογράφουν ο Νίκος Βιβής και ο Σπύρος Πλάκας. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, θα σας εντυπωσιάσει. Κυκλοφορεί από την νέα δισκογραφική Gold Voice Records!


Ο ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής, κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα στα μουσικά δρώμενα και στη καριέρα του, με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού.

Ως γνωστό πέρυσι, είχε ξεχωρίσει με την συμμετοχή του στο μουσικό τηλεοπτικό παιχνίδι «The Voice» με την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ακούστε το τραγούδι του και δείτε και την συνέντευξη που έδωσε στον Χάρη Λεμπιδάκη, για το Newspistol TV… στην οποία μας μιλάει για την συμμετοχή του στα ριάλιτι και μας αποκαλύπτει τους στόχους του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more