Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

7 και 1 ιδέες δώρων για νεογέννητα μωρά

 


Ο πρώτος χρόνος της ζωής ενός μωρού μπορεί να είναι συγκλονιστικός. Οι νέοι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με το τρομακτικό καθήκον να διατηρήσουν το νεογέννητο υγιές και ευτυχισμένο, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν πώς να είναι καλοί γονείς. Τα καλύτερα δώρα για νεογέννητα μπορούν να σας βοηθήσουν με την πλευρά της φροντίδας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να είστε γονιός.

 

Ακολουθούν οι 7 κορυφαίες επιλογές μας για δώρα για νεογέννητα μωρά:

 

 

1. Τσάντα πάνας - Η τσάντα πάνας είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο για κάθε γονέα. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει με το μωρό.

 

2. Baby Monitor - Ένα baby monitor επιτρέπει στους γονείς να έχουν πάντα το αυτί τους ανοιχτό στο μικρό τους. Δίνει επίσης ηρεμία όταν η μαμά χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τη συνεχή παρακολούθηση.

 

3. Διακόσμηση βρεφικού δωματίου - Τα βρεφικά δωμάτια γίνονται κάθε χρόνο όλο και πιο εκλεπτυσμένα και κομψά! Μπορείτε να βρείτε πολλά υπέροχα αντικείμενα διακόσμησης βρεφικού δωματίου που θα προσθέσουν στυλ και προσωπικότητα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας!

 

4. Βρεφικά ρούχα - Τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα, οπότε η αγορά ρούχων από νωρίς είναι σημαντική! Θα θέλετε να έχετε πολλά ρούχα στο χέρι, ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε όσο συχνά χρειάζεται χωρίς να ξεμείνετε από ρούχα πολύ γρήγορα!

 

5. Παιχνίδια

 

Τα παιχνίδια είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για την αγορά δώρων για μωρά, επειδή βοηθούν στην ψυχαγωγία τους, ενώ είναι ακόμα πολύ μικρά για να παίξουν με αληθινά παιχνίδια! Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι παιχνιδιών που διατίθενται σήμερα, όπως κουδουνίστρες και μασελάκια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για νεογέννητα, αλλά ορισμένα παιχνίδια, όπως τα μουσικά κινητά συγκεκριμένα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά αφού το παιδί σας τα έχει ξεπεράσει!

 

6. Σετ καροτσάκι μωρού με κούκλα. Αυτό το αξιολάτρευτο σετ περιλαμβάνει μια κούκλα μωρού, καροτσάκι, τσάντα πάνας και πολλά άλλα! Είναι ένας αξιολάτρευτος τρόπος για να ενθαρρύνετε το παιχνίδι φαντασίας, δίνοντας παράλληλα στο μικρό σας κάτι με το οποίο μπορεί να "περπατάει" περήφανα σε δημόσιο χώρο (χωρίς να χρειάζεται να σηκώσει κάτι βαρύ).

 

7. Κλιπς πιπίλας (ή αλυσίδες πιπίλας). Αυτά τα κλιπ/αλυσίδες είναι υπέροχα γιατί είναι εύκολα για τους γονείς να τα χρησιμοποιούν και για τα μωρά να πιαστούν από αυτά όταν έρθει η ώρα να αρχίσουν να βγάζουν δόντια (που συμβαίνει πιο σύντομα από ό,τι νομίζετε!). Έρχονται επίσης σε διάφορα χρώματα, ώστε να υπάρχει κάτι για όλους!

 

Τα καλάθια δώρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκπλήξετε μια νέα μαμά, ειδικά αν δυσκολεύεται να βρει τι χρειάζεται για το μωρό της. Μπορείτε να βρείτε καλάθια γεμάτα με τα πάντα, από λοσιόν, σαπούνια και σαμπουάν μέχρι πάνες και σελτεδάκια Lorena Canals.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more