Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Τόλης Δαμιανός: «Όλα πάνε καλά» για τον νεαρό τραγουδιστή αφού ξεπέρασε τα 800.000 views

 

Ο Τόλης Δαμιανός, συνεχίζοντας για δεύτερη σεζόν την συνεργασία του με τις Μούσες εν χορώ, υπόσχεται ότι θα μοιραστεί μαζί με το κοινό μουσικές χαρές, που όλοι έχουμε ανάγκη.


Ο Τόλης μας τραγουδάει ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και το ρεπερτόριό του συμπληρώνεται, από νέα και παλιά τραγούδια, τα οποία ξεσηκώνουν τους θαμώνες του πιο γνωστού και διαχρονικού χώρου διασκέδασης, στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μας υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει.

Φέτος το καλοκαίρι… ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ! Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ηγείται του σχήματος και ξεσηκώνει τους θαμώνες του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου μαζί με τον Κώστα Μικέλη. Στο αγαπημένο μουσικό σχήμα της πόλης, συμμετέχουν και πολλοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Ραντεβού λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι στις Μούσες εν χορώ…. όπου η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, με τις καρδιές των ανθρώπων να χτυπούν με τον ίδιο παλμό!

Δείτε το video clip του τραγουδιού ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, με την δισκογραφική εταιρία Spicy και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χτυπώντας πάνω από 800.000 views !!!. Μία σύνθεση του ταλαντούχου Γιώργου Γιαλετζή (Verse studiο) ο οποίος υπογράφει και τον στίχο. Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more