Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ



 Την Τρίτη 14/6 τοποθετηθήκαν 24 μοντέρνες, πολύχρωμες θέσεις πάρκινγκ ποδηλάτων, στο 9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων που υλοποιήθηκαν όλη την χρονιά, σε σχολεία του δήμου Πέλλας.   

Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από τον  αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κ. Χρήστο Βουτσά παραβρέθηκε  στις εργασίες εγκατάστασης, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ευχαριστώντας  την τροχαία Γιαννιτσών και ιδιαίτερα τον διοικητή κ. Βασίλη Πλούγαρλη για την υλοποίηση του προγράμματος οδικής ασφάλειας που εφαρμόστηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής των Γιαννιτσών όλο τον χρόνο,  τον διευθυντή κ. Παύλο Κυργιρίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την άριστη συνεργασία καθώς και τον Τάσο Ουργατζόγλου, ο οποίος  εκπροσωπώντας την ομάδα μαραθωνίου και τους ποδηλάτες Γιαννιτσών, είχε την επίβλεψη των τεχνικών προδιαγραφών των θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση στα παιδιά από τον διευθυντή, πως θα έχουν πάρκινγκ ποδηλάτων 120 παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου πήγαν στο σχολείο με ποδήλατο!!! 

Θέσεις στάθμευσης  ποδηλάτων θα τοποθετηθούν άμεσα στο 5ο και στο 2ο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών καθώς και στο δημοτικό σχολείο Ακρολίμνης. 

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα επεκταθεί η  εγκατάσταση θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων και στα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Πέλλας ενώ παράλληλα θα  συνεχιστεί το πρόγραμμα  των περιβαλλοντικών δράσεων, υιοθετώντας τις προτάσεις και τις ιδέες μαθητών και εκπαιδευτικών. 

 Πληροφ. - Υπεύθυνη επικοινωνίας με τα σχολεία : Δώρα Συλλέκτη 2382 3 50850


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more