Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Να υψωθεί η οροφή του γηπέδου ζητά ο Αριστοτέλης Σκύδρας

 


Ενισχύεται μεταγραφικά η ομάδα βόλεϊ του Αριστοτέλη Σκύδρας, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη και ισχυρή, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στην μεγάλη κατηγορία του αθλήματος.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί παίκτες εγνωσμένης αξίας και προπονητής, ενώ κανονικά προχωρούν οι ρυθμοί που προβλέπονται για την συμμετοχή της ομάδας στα " μεγάλα σαλόνια" του αθλήματος, βάσει και των προδιαγραφών της ομοσπονδίας.
Ήδη η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ένταξη του Ταμείου Αμοιβωμενων Αθλητών, ενώ ενημερώθηκε ότι πρέπει να αλλάξουν οι προδιαγραφές του κλειστού γυμναστηρίου, για να μπορούν να γίνουν εκεί κι αγώνες.
Συγκεκριμένα, από το ύψος των 7 μέτρων που βρίσκεται η οροφή, με τις κατάλληλες προσθήκες πρέπει να ανέβει στα 7,5 μέτρα.
Η διοίκηση του Αριστοτέλη έκανε γνωστή στην Δημοτική Αρχή, αυτή την λεπτομέρεια και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και στην Γενική Συνέλευση, θεωρείται βέβαιο ότι ο Δήμος θα πράξει τα ανάλογα, έτσι ώστε η αρχή του πρωταθλήματος, να βρει την ομάδα του βόλεϊ,να αγωνίζεται στην έδρα της.
Εξάλλου, όπως επισημαίνεται, ο Δήμος Σκύδρας στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more