Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Στις ‘ράγες’ η ‘Agrifreda’ στην πρώην ‘Κατσιαμάκας’!


vΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 

Σε λειτουργία μπαίνουν το τελευταίο διάστημα οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ‘Agrifreda’ του Γιάννη Σινιόσογλου, στο ιστορικό κτήριο της πρώην ‘Κατσιαμάκας’, στην Επισκοπή Νάουσας. Ήδη τις προηγούμενες η εταιρεία δούλεψε φράουλα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσουν νέες γραμμές άλλων προϊόντων στο αμέσως επόμενο διάστημα. Προς το παρόν γίνονται αλλαγές στο εσωτερικό του κτηρίου, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό για τις ανάγκες της εταιρείας.
Από το 2000 η ‘Agrifreda’, με έδρα την περιοχή Αριδαίας, δραστηριοποιείται στις αγορές των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, χαλβά και ταχίνι, εμφιαλωμένου νερού και προϊόντων ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας, με περισσότερους από 1.500 ενεργούς κωδικούς προϊόντων. Δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα μεταποίησης - επεξεργασίας κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών. Είναι η μόνη εταιρεία στην ελληνική γη που έχει την τεχνογνωσία επεξεργασίας κάστανων.


Η εταιρεία, στην εποχή πριν από την εξαγορά των εγκαταστάσεων της ‘Κατσιαμάκας’, αναπτύσσεται σε τρεις ξεχωριστές παραγωγικές μονάδες με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 37.000 τ.μ. και τρείς αποθηκευτικές μονάδες 45.000 τ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more