Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

40 ΝΈΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΌΜΟ ΠΕΛΛΑΣ!



Μέχρι και την Δευτέρα 22 Αυγούστου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας, θα υποδέχεται τους νεοδιοριστους εκπαιδευτικούς που κλήθηκαν να υπηρετήσουν την Μέση Εκπαίδευση.
ειδικότερα, στο Νομό Πέλλας διορίστηκαν 40 νέοι καθηγητές/τριες, διαφόρων ειδικοτήτων, που θα τοποθετηθούν κυρίως στα κενα που υπάρχουν.
Οι νεοδιοριζόμενοι, ορκίζονται από τον αναπληρωτή διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, Δημήτριο Γερετζέ.
Φέτος,όπως ο ίδιος εκτιμά, θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αφού από νωρίς γίνονται οι τοποθετήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σύνολο των 49 σχολείων ( ευθύνης Δευτεροβάθμιας) θα βρίσκονται για φέτος σχεδόν 1.000 καθηγητές!
Ο κ. Γερετζές, στο καλωσόρισμα του αναφέρει:"Η ΔΔΕ Πέλλας, οι προϊστάμενοι/νες και οι υπάλληλοι της, οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, οι διευθυντές/διευθύντριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων υποδέχεται με χαρά τους νεοδιοριστους συναδέλφους. Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή και επιτυχημένη πορεία στην εκπαίδευση, εκπληρώνοντας όλα τα όνειρα και τις επιδιώξεις τους. Θα είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίξουμε σε ότι χρειαστείτε, έχοντας πάντα σαν βασικό στόχο τον μαθητή μας , το σχολείο και την συνεχή βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος."
Ο αναπληρωτής διευθυντής ΔΔΕ Πέλλας Γερεμτζες Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more