Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Το πρωτοσέλιδο με άρωμα Πέλλας για τον Κ. Αργυρό

 


Πρωτοσέλιδο στον Πανελλαδικό τύπο και συγκεκριμένα στητν εφημερίδα espresso, έγιναν τα Λουτρά Πόζαρ καθώς και ο καταξιωμένος τραγουδιστής Αργυρός. Για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδειξε το πόσο ευαισθητοποιημένος άνθρωπος είναι, με μια κίνηση που ανατρίχιασε το πλήθος σε συναυλία του.


Κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (6/8), στον χώρο της Λουτροπόλης στα Λουτρά Πόζαρ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική και όμορφή στιγμή.


Μεταξύ των θεατών της συναυλίας ήταν και η μικρή Ειρήνη - Χρυσοβαλάντω, η οποία είχε πάει εκεί μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της. Η μικρούλα πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.


Οι συνεργάτες του τραγουδιστή τον ενημέρωσαν για την παρουσία του κοριτσιού στον χώρο και στα πρώτα λεπτά της συναυλίας θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο». Εκείνη την στιγμή ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να την παίρνει αγκαλιά μέχρι το τέλος του τραγουδιού.


Η κίνηση αυτή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους θεατές, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more