Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ο χρόνος πιέζει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Πέλλα...



Δεδομένου, ότι δεν μιλάμε για ένα κόμμα με ισχυρά ερείσματα στην Αυτοδιοίκηση, υπάρχουν φωνές που προβάλλουν την ανάγκη επίσπευσης των συνομιλιών καθώς θα αποτελεί πρωτοτυπία αν ένα Κόμμα εξουσίας δεν θα έχει αναφορές στο νομό Πέλλας. Και αν για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι φωνές για την Θεοδώρα Τζάκρη, όπως είχαμε γράψει πρώτοι εμείς, στους Δήμους υπάρχει θολό τοπίο. Για παράδειγμα στον μεγαλύτερο Δήμο της Πέλλας, τον Δήμο Πέλλας δεν υπάρχει κάτι αν και πολλά στελέχη του Κόμματος προσχώρησαν στον συνδυασμό του Στάθη Καστερίδη. Βέβαια ο ίδιος είναι καθαρά κεντροδεξιός και εκεί δημιουργεί προβλήματα. Στον Δήμο Έδεσσας θα στηριχθεί ο Γιάννης Τσεκπεντζής ενώ στην Αλμωπία και την Σκύδρα δεν υπάρχει τίποτα. Φυσικά η κουβέντα πλέον πηγαίνει και στο κεντρικά. Μπορεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
να διαλαλούν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μακριά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει την Κουμουνδούρου.

Το γεγονός ότι οι εθνικές εκλογές, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα διεξαχθούν τον Απρίλιο του 2023 και οι δεύτερες τον Μάιο του 2023, δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό, καθώς συμπυκνώνει ακόμα περισσότερο την καθαρή προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι δεν μιλάμε για ένα κόμμα με ισχυρά ερείσματα στην Αυτοδιοίκηση, υπάρχουν φωνές που προβάλλουν την ανάγκη επίσπευσης των συνομιλιών με στόχο συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more