Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Άδειασε Καραμανλή ο Καραμανλής!!! Στο πλευρό του Πρωθυπουργού


Στις Σέρρες για επίσημη περιοδεία βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μάλιστα έτυχε θερμής υποδοχής από πολίτες και φίλους της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών, ο οποίος ακολούθησε βήμα βήμα τον Πρωθυπουργό. Ο δραστήριος Υπουργός μάλιστα σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές προς τον Πρώην Πρωθυπουργό και ξάδελφο του Κώστα Καραμανλή για τις άστοχες δηλώσεις του τελευταίου από την Κρήτη,χρησιμοποιώντας τα λόγια του Θείου του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Μίλησε για την παράταξη του μέτρου, της ευθύνης και της μετριοπάθειας, της παράταξης που δημιουργήθηκε για να ενώσεις τους Έλληνες και όχι να τους διχάσει... 



Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του: 



Υποδεχθήκαμε σήμερα τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis στις Σέρρες, τον τόπο που γέννησε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον ιδρυτή της παράταξής μας. Της παράταξης του μέτρου, της ευθύνης και της μετριοπάθειας. Της παράταξης που δημιουργήθηκε για να ενώσει τους Έλληνες και όχι για να τους διχάσει.

Αυτές οι αρχές, παραμένουν ζωντανές και σήμερα. Και με αυτές προχωράμε, για το καλό της πατρίδας μας.
Είχα τη χαρά, λοιπόν, να ξεναγήσω τον Πρωθυπουργό στην πόλη μας και να επισκεφτούμε μερικά από τα σημαντικά έργα που το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υλοποιεί στον Νομό.
Με μεθοδική δουλειά, βαθιά γνώση των αναγκών της περιοχής και αποφασιστικότητα έχουμε βάλει μπρος ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων που δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις, βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών και θέτει τις βάσεις για μια νέα, πιο σύγχρονη εποχή, ανάπτυξης και προόδου για τις Σέρρες.
Τα έργα που επισκεφτήκαμε - οι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου που είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, το υπό ανέγερση νέο κτίριο της Ψυχιατρικής Κλινικής και το Πυροσβεστικό Σώμα Σερρών που σύντομα θα αποκτήσει ένα σύγχρονο κτιριακό κέντρο επιχειρήσεων - έχουν και έναν ισχυρό συμβολισμό.

Αποδεικνύουν τη σταθερή μας προσήλωση να ιεραρχούμε ψηλά την δημόσια Παιδεία και την δημόσια Υγεία για όλους αλλά και την Ασφάλεια και την Προστασία των Πολιτών και των περιουσιών τους από τους σύγχρονους κινδύνους.
Αυτή ήταν πάντοτε η Νέα Δημοκρατία και σε αυτές τις αρχές βαδίζουμε διαχρονικά.
Και όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μαζί μια γροθιά για να ξεπεράσουμε με ομοψυχία και ενότητα τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more