Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Γ. Ξανθούλης: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν υπήρξε ποτέ φίλος μου, ήταν περίεργος άνθρωπος και δεν ήθελα να τον ξέρω»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ξανθούλης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής συγγραφέας αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Μαρίνο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ξανθούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως » κάποια στιγμή συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Μαρίνο, του έγραφα τα κείμενα. Φίλος μου δεν υπήρξε ποτέ. Τον Μαρίνο δεν τον ξαναείδα ποτέ από το 1989 και μετά, αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία. Όλοι τον ψάχνουν και αυτός, νομίζω, ακόμα θα ψάχνει τον εαυτό του. Ήταν ένας περίεργος άνθρωπος. Είναι απλώς η εξαίρεση πως αυτό που κάνει επάνω στη σκηνή, που ήταν πάρα πολύ λαμπερό, κρατάει μιάμιση ώρα. Από εκεί και πέρα εγώ τουλάχιστον δεν ήθελα να τον ξέρω».


«Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα πράγμα τυχαίο… Είχα κάνει κάποια παιδικά έργα με τον Δημήτρη Ποταμίτη και εκείνος σκηνοθετούσε την Βουγιουκλάκη. Δεν είμαι καθόλου θαυμαστής της Βουγιουκλάκ. Εκείνο το διάστημα, μάλιστα, ήταν μια πολύ πικραμένη και δυστυχισμένη γυναίκα που ζούσε πάντα με μια αγωνία».

«Διαρκώς νομίζω πως προσπαθούσε πάντα να αγαπηθεί. Όχι από το κοινό, από το οποίο και είχε απέραντη αγάπη, αλλά σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ξανθούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more