Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΤΟΥ "ΟΡΑΜΑΤΟΣ "



" Εκ μέρους του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης" Όραμα " σας καλωσορίζω στην επίσημη τελετή των εγκαινίων του,που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, από τον Γενάρη του 2002, όταν υπογράφηκε η 1η Διμερής προγραμματική σύμβαση με τον ΟΚΑΝΑ.
Έχω την χαρά να γνωρίζω το Κέντρο από την αρχή της λειτουργίας του καθώς συμμετείχα αρχικά ως δάσκαλος,στη συνέχεια ως Δήμαρχος Αριδαίας και σήμερα ως Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΣ.
Σε όλα αυτά τα χρόνια, το " Όραμα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και σήμερα να θεωρείται μία αναγνωρισμένη και καταξιωμένη υπηρεσία του Νομού με ένα ευρύ φάσμα δράσεων που περιλαμβάνει Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Μαθητές, Νέους, Εγκυμονούσες, Γιαγιάδες, Εθελοντές, Αστυνομία, Πυροσβεστική, εκπρόσωπους Αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων κλπ.
Μία υπηρεσία που συνεργάζεται με όλες τις αντίστοιχες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες εντός και εκτός του Νομού.
Από την στιγμή που ανέλαβα την διοίκηση, όλοι αποδεχτηκαμε την εισήγηση της επιστημονικής ομάδας για την αναγκαιότητα μεταφοράς/μετεγκατάστασης των υπηρεσιών.
Και να που τα καταφέραμε, αξιοποιοντας την χρονικά περίοδο της καραντίνας.
Αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρηματοδότηση από τα ΜΜΕ Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, αλλά κυρίως από τις ετήσιες εισφορές των Φορέων- Μελών της Αστικής Εταιρίας με πιο σημαντική αυτή της ΠΕ Πέλλας, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν όλες οι εργασίες.
Παραδίδουμε και επίσημα σήμερα στο κοινό του Νομού Πέλλας, ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, μοντέρνο και αισθητικά φροντισμένο αντάξιο των παρεχόμενων υπηρεσιών που διασφαλίζει την προσβασιμότητα σε όλους τους χώρους για τα ΑμΕΑ.
Ευχαριστούμε όλους όσοι υποστήριξαν το κέντρο όλα αυτά τα χρόνια είτε οικονομικά, ηθικά, είτε συμμετέχοντας στις δράσεις του.
Θερμά
συγχαρητήρια
από όλα τα μέλη του ΔΣ στο προσωπικό του "Οράματος" για την προσφορά τους και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους.
Το ΔΣ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια τους αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more