Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

θερμή υποδοχή στην Έδεσσα για τον Α. Τσίπρα




Η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς




Νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός φώναζαν στον πεζόδρομο

Πολίτες όλων των ηλικιών έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του Αλέξη Τσίπρα. Απογοητευμένοι από την κατάσταση που βιώνουν εξέφρασαν τις ελπίδες που τρέφουν για αλλαγή


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Έδεσσα στον Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών τον προσέγγισαν για να τον συγχαρούν και να του πουν ότι αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον της χώρας. «Σε περιμένουμε να γυρίσεις στη θέση σου» είπε μία κυρία στον Αλέξη Τσίπρα εννοώντας να αναλάβει και πάλι τα ηνία της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από νεαρούς και νεαρές που του ζήτησαν να βγάλουν σέλφι. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν κι έβγαλε φωτογραφίες ενώ μίλησε με τους έφηβους και για ποδόσφαιρο.


Την ίδια ώρα οι πολίτες με καυστικό χιούμορ σχολίαζαν στον πρόεδρο τα παρελκόμενα της ενεργειακής κρίσης «χωρίς θέρμανση αγκαλιαζόμαστε» πρόεδρε.


Η ζεστή φιλοξενία στον Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκε με τσίπουρα, όπου αρχικά ξένισε κάπως τον πρόεδρο λόγω της ώρας όμως η αντίστασή του κάμφθηκε εύκολα. Χαριτολογώντας, μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι το γεγονός ότι του πρόσφεραν το τσίπουρο σε κούπα του καφέ.

Σε ένα από τα καταστήματα ο ιδιοκτήτης του, του προσέφερε γκράπα και του υπενθύμισε ότι η τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί ο κ.Τσίπρας την Έδεσσα ήταν πριν 10 χρόνια και είχε μιλήσει σε συγκέντρωση υπό βροχή.

Μετά την Έδεσσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναχώρησε για το χωριό Γαλατάδες όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Νομού Πέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more