Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Αισιόδοξο το τουριστικό μέλλον για τον Π. Άγιο Αθανάσιο και τα Λουτρά Πόζαρ

 



- Συγκαταλέγονται στους κορυφαίους προορισμούς της χώρας ενόψει γιορτών

- Άριστα από τους επισκέπτες του Οκτωβρίου σε καταλύματα, τοποθεσία, εξυπηρέτηση 


• Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει το τουριστικό της μέλλον η Πέλλα γενικότερα και ο ορεινός όγκος ειδικότερα, καθώς τα στοιχεία που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας είναι θετικά.

Συγκεκριμένα, η περιοχή μας συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με τις έως τώρα κρατήσεις δωματίων να προμηνύουν υψηλές πληρότητες. Εξάλλου, σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ, η Πέλλα παίζει στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά όσον αφορά στην ικανοποίηση των επισκεπτών του Οκτωβρίου σε τομείς όπως τα ξενοδοχεία που διαθέτει, η εξυπηρέτηση, η τοποθεσία, η καθαριότητα κλπ..


Ψηλά στις γιορτές

Aνάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Χριστουγέννων θα είναι η Πέλλα, η οποία παρουσιάζει υψηλή πληρότητα ειδικά στον ορεινό της όγκο.  Η Πέλλα έχει πετύχει να αναδείξει τη διαφορετικότητά της,  έκανε άνοιγμα σε νέες αγορές και επενδύει σε όλες τις θεματικές μορφές τουρισμού. 

Όσο για την Έδεσσα, αυτή συνεχίζει να δέχεται επισκέπτες και αυτήν την περίοδο λόγω σχολικών εκδρομών και συνεδρίων. 

Κερδίζει τις εντυπώσεις

Η δημοφιλία της περιοχής μας ανάμεσα σ’ εκείνους που σχεδιάζουν τις Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις τους δεν είναι τυχαία. Πέρα από το άγριο ορεινό τοπίο, τα γραφικά χωριά και τα χιονοδρομικά κέντρα, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο γεγονός ότι η Πέλλα  κερδίζει τις εντυπώσεις των επισκεπτών της κι εκείνοι γίνονται τελικά οι καλύτεροι «πρεσβευτές» της.

Ενδεικτικά, η περιοχή μας φιγουράρει στις πρώτες θέσεις έρευνας του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων για τον μήνα Οκτώβριο, οι οποίοι κάνουν τα πιο θετικά σχόλια για τα ξενοδοχεία, την τοποθεσία και την παροχή υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more