Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Λόγια Σταράτα

 Πλησιάζουν οι γιορτές και φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα είναι σαν τις άλλες χρονιές!! Τα περιττά πράγματα έχουν τελειώσει, να μην σας πω και τα βασικά είδη διατροφής. Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία βασιλεύουν και στο τραπέζι θα μπούνε μόνο τα απαραίτητα. Για όλους; Ε όχι και για όλους! Υπάρχουν κάποιοι,που θησαυριζουν. 


*Να στείλω τα χαιρετίσματα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων, που βρίσκονται σε αναστολή. Ξέρω ότι αυτές τις μέρες κάποιοι θα βγουν στους δρόμους και θα ψάχνουν για φαγητό. Και ο κόσμος θα δώσει, γιατί ο κόσμος δεν αντέχει την αδικία. Και έχεις τον άλλον, τον Πλεύρη εννοώ, να μην εφαρμόζει άμεσα την απόφαση του ΣτΕ και να λέει από του χρόνου και βλέπουμε... Αλλά είπαμε, κόσμος χαζός υπάρχει!!! *Τις προάλλες που λέτε, έγινε μια ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα και ξέρετε ποιο συμπέρασμα βγήκε; Ότι επί ΝΔ, δεν υπάρχει... Δημοκρατία!!! Καλά δεν λέω, οι τύποι είναι φοβεροί. Χειρίζονται αυτή την λέξη, σαν καραμέλα. Λες και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, στην Ελλάδα είχαμε Δημοκρατία... Ξεχνάνε εύκολα οι... αριστερόστροφοι όσα έχουν κάνει. Το θέμα όμως, δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ξεχνάει και ο κόσμος και τους ξαναψηφίζει... 


* Ααα, ξέχασα. Ο Αλέξης έχει δώσει εντολή, να έχουν ετοιμαστεί τα ψηφοδέλτια μέχρι τις γιορτές. Καλά να μου το θυμηθείτε,στο Νομό Πέλλας, το μόνο που τους έχει απομείνει είναι μία Τζάκρη και ένας Σηφάκης. Οι υπόλοιποι θα μπούνε για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο. Έτσι και αλλιώς, η περίοδος των μεταγραφών από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει. 


* Είπα ΠΑΣΟΚ και θυμήθηκα ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνει η κεντρική επιτροπή, όπου θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για υποψήφιους. Θέλετε μια γενικότερη εκτίμηση για το πώς κινείται η Πέλλα; Θα σας το πω, με έναν τίτλο “ Ουδέν νεότερο από το Δυτικό Μέτωπο” Γιατί έτσι, όπως το κατάντησαν μέτωπο έχει γίνει. Ίντριγκες στο παρασκήνιο, για να επιβάλλουν τον δικό τους υποψήφιο. Και στην μέση...ο Άλκης!! 


*Ο οποίος δεν έχει μιλήσει ακόμα. Ωστόσο οι φήμες τον θέλουν όσο πιο κοντά γίνεται στο να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Να μου το θυμηθείτε, ότι αν ανακοινωθεί θα βρίσκεται στις επόμενες ανακοινώσεις!!! *Πάμε τώρα στη ΝΔ. Όπως μαθαίνω, θα τους φάει η αγωνία, αν θα βρούνε υποψήφιο από την Αλμωπία. Υπάρχει μια γενική απροθυμία. Γιατί το κλίμα σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το 2019! Από τότε, έχουν περάσει κάποια χρονακια και η φθορά, μάλλον λειτουργεί αποτρεπτικά για κάποιους. Αν τώρα βάλλουν κανένα ή καμία, τότε από τώρα θα χαρακτηριστεί ως “ουρά “ του ψηφοδελτίου!! 


* Έχουν και εναλλακτικές λύσεις οι γαλάζιοι. Άμα δεν τους κάτσει η Αλμωπία, τότε έχουν έτοιμη λύση από την Έδεσσα. Μην παριττο μυαλό σας στον Γιάννου, γιατί δεν είναι αυτός. Απεναντίας είναι ένας από τους πρώτους “ κομμένους” και θα χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για να γεμίσει το ψηφοδέλτιο!!!


 *Ένα προς ένα μου έρχονται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει “ κλείσει και το όνομα από Έδεσσα. Ααα, όλα και όλα, δεν θα σας το ανακοινώσω εγώ, αλλά η ΝΔ. Όχι ότι έχει βλέψεις για να εκλεγεί, αλλά σου λέει” ας προετοιμάσω από τώρα το μέλλον μου, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!!” *Πάμε τώρα στην έκπληξη της χρονιάς, που άμα επιβεβαιωθεί, τότε θα κάνει πάταγο. Οι πληροφορίες μου, αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, έχει βρει ένα δυνατό όνομα στην Πέλλα! Θα σας πω μόνο ότι η υποψηφιότητα αυτή προέρχεται από την Αλμωπία. Και προέρχεται από άλλο κομματικό χώρο. * Πάμε τώρα στα Γιαννιτσά. Εκεί μαθαίνω για άλλη μία υποψηφιότητα. Αυτή την φορά για την Περιφέρεια.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει “κλείσει”, την μια θέση και ότι προετοιμάζεται. Τώρα πότε θα αρχίσει να... διαρρέει, αυτό είναι άλλο θέμα. * Τελικά εδώ στο Νομό Πέλλας, είμαστε “ άγιοι” Αν δείτε τι γίνεται σε άλλους νομούς σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειδικά, θα πάθετε πλάκα. Ο Μητσοτάκης, συνεχίζει τις μεταγραφές κυρίως από πλευράς ΠΑΣΟΚ, ενώ το ΠΑΣΟΚ, βάζει υποψήφιους από... τζάκι!!! Με άλλα λόγια και τα δύο κόμματα “ψαρεύουν “ από την δεξαμενή των απογόνων, που κάποτε ήταν βουλευτές. Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2022 δεν αλλάζει τίποτα. Το “ κληρονομικό δικαίωμα” μεταφέρεται και στους... απογόνους!!!


* Τι έγινε βρε παιδιά; Θα μάθουμε την...” Μακεδονική” γλώσσα; Έτσι ρε παιδί μου, να πούμε ότι ξέρουμε και τις “ ξένες” γλώσσες, σε αυτό που λέγεται Ελλαδισταν!!! Αναγνωρίζουν, κάτι που δεν υπάρχει, είτε αυτό λέγεται κράτος των Σκοπίων ή αυτό που κάποιοι ανθελληνες, το ονόμασαν γλώσσα και εθνότητα!!! Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται και κάποιοι κάνουν ότι δεν το αντιλαμβάνονται!!! Η καθημερινή εφημερίδα “ Νέα της Πέλλας” ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική με το όλο θέμα. Σας τα είχε πει από τον Ιούλιο. 


* Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, αγαπητέ πρόεδρε της Άρνισσας, καλά κάνεις και ευχαριστείς τον Αντιπεριφερειάρχη Δάνη Τζαμτζη, για τον καθαρισμό στις κοίτες των ποταμών Άρνισσας και Ξανθογειων . Προς αποφυγήν όμως, παρεξηγήσεων, θα πρέπει να είχες τονίσει ότι οι καθαρισμοί στις κοίτες των ποταμών, αποτελούν υποχρέωση της περιφέρειας και όπως σωστά διευκρινίζεις, δεν έγιναν τις περασμένες χρονιές. Άρα προς τι το ευχαριστώ, για μία συμβατική υποχρέωση; 


* Να κλείσουμε με ένα κουίζ. Ποιός είναι αυτός που είπε “ Να στηρίξουμε όλοι Γιάννου, να πάει βουλευτής, προκειμένου να μας αδειάσει τη γωνιά από τον Δήμο;” Πρόκειται για δικό του άνθρωπο δυστυχώς!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more