Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Oύτε κρεβάτι ούτε καρέκλα σε Άγιο ΑΘανάσιο και Λουτρά!!!

 


Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση οι ξενοδόχοι στον ορεινό όγκο της Έδεσσας και ειδικότερα στον Παλαιό Άγιο Αθνάσιο όπως και στα Λουτρά Αλμωπίας αλλά και οι επαγγελματίες της εστίασης, καθώς ήδη από χθες άρχισαν να κατακλύζουν τον νομό οι εκδρομείς των Χριστουγέννων. Λουτρά και βουνό  είναι sold out, καθώς αποτελούν πρώτο προορισμό για αυτές τις γιορτές.

Μεμονωμένα, ή με γκρούπ, οικογένειες, ζευγάρια, μικροί και μεγάλοι, έχουν προγραμματίσει τις γιορτινές τους διακοπές στη Πέλλα

Ικανοποιητικές επίσης είναι οι προκρατήσεις για την Πρωτοχρονιά, καθώς υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να περάσουν στο σπίτι τους οικογενειακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια να πάνε εκδρομή.

Παλαιός Άγιος Αθανάσιος και Λουτρά  αποτελούν τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς που προτείνουν οι τουριστικοί πράκτορες όλης της Ελλάδας, με αποτέλεσμα οι οιωνοί να είναι κάτι παραπάνω από θετικοί στο κλείσιμο του χρόνου, δίνοντας ανάσα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Στην Έδεσσα δεν υπάρχουν καταλύματα εδώ και αρκετές εβδομάδες, αφού η ζήτηση ήταν μεγάλη τόσο σε απευθείας αναζητήσεις, είτε μέσω πλατφορμών που ειδικεύονται στον χώρο των ενοικίασης καταλυμάτων από τον περασμένο μήνα.

Ταυτόχρονα η αναζήτηση έχει γεμίσει και τα καταλύματα στον ορεινό όγκο , αλλά και στα κοντινά χωριά, που από παράδοση αποτελούν κορυφαίους προορισμούς για το πανέμορφο βουνό Βόρρας καθώς και στο χιονοδρομικό. 

Οι πληρότητες στην΄Εδεσσα κινούνται στο 90% από τα πλέον ακριβά μέχρι και στα χαμηλών κατηγοριών ξενοδοχεία, ενώ σε Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και Λουτρά ίσως και να φτάσει το 100%. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more