Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ 1ου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣΤις πύλες της άνοιξε σήμερα Δεύτερα 15 Μαΐου 2023 η ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ που οργανώνει το 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με έργα δραστηριότητες και κατασκευές των 1Ο ΕΠΑ.Λ Αριδαίας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, στον ισόγειο χώρο του κτιρίου ‘Γ.ΑΣΤΡΑΝΙΔΗΣ» του ΕΠΑ.Λ.

Στα εγκαίνια – Αγιασμό χοροστάτησε ο πατ. Στέφανος Σούσης , έδωσαν παρόν και εξέφρασαν τα συγχαρητήρια  και τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα, σε μαθητές/τριες  και εκπαιδευτικούς για την δημιουργική τους διάθεση, οι κ.κ. Τζαμτζής Ιορδάνης Περιφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κος Μπάτσης Χρήστος, ο Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος  της Σχολικής Επιτροπής Β/Θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας  κος Βέσκος Δημ. ο Αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Αλμωπίας Κος Γιάντσης Δ, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας κος Ζέρζης Πέτρος, Ο Αν. Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κος Γερεμετζές Δημ. Διευθυντές Σχολικών Μονάδων,  πλήθος μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δ/ντης του Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας, κος Όρλης Στέλιος, σημείωσε την σημασία της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της οικονομίας, παρέχοντας  εκπαιδευμένους τεχνίτες και στελέχη  σε όλους τους τομείς  και τις δραστηριότητες της, που όμως είναι απαραίτητο να διαθέτει σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους, Επαρκή υλικά και εκπαιδευτικούς,  σε αυτήν την κατεύθυνση ζήτησε την συμβολή των θεσμικών παραγόντων. Τέλος συνεχάρη  και ευχαρίστησε μαθητές/τριες  και εκπαιδευτικούς για την συμβολή τους στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ. Που είναι η Επιτομή της δημιουργικότητας της φαντασίας και ομαδικότητας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν από τους παρευρισκόμενους ο κος Τζαμτζής, ο κος Μπάτσης Χρ. ο Κος Γερεμετζές και οι δ/τες  Ράπτης Ν. 1ο ΕΠΑ.Λ Αριδαίας & Παπανικολάου Χρ. Εσπερινό ΕΠΑΛ.Λ Αριδαίας.

Η Έκθεση έργων Θα λειτουργήσει και την Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more