Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δήλωση Κώστα Μπαλτζή, υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας
Πικρία, απογοήτευση μα και έντονος προβληματισμός για το τι πήγε, τι κάναμε ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόσο λάθος, κυριαρχούν στις καρδιές και στο νου μας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Δεν υπάρχει όμως χρόνος για μεμψιμοιρία, γογγυσμό, ηττοπάθεια. Με ορατό, περισσότερο από ποτέ, τον κίνδυνο εγκαθίδρυσης ενός αλαζονικού, ανεξέλεγκτου, απολυταρχικού καθεστώτος, αποτελεί μονόδρομο για το Λαό, για τη Χώρα μας, για τη Δημοκρατία, ο εντοπισμός των σφαλμάτων μας, η βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση των αδυναμιών μας, και η ανασύνταξη των δυνάμεων μας ώστε άμεσα να προχωρήσουμε με σθένος και δύναμη προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Τις επόμενες ημέρες θα αγωνιστούμε πιο σκληρά και περισσότερο μεθοδικά, στοχευμένα και ουσιαστικά, ώστε η αντιπολιτευτική φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την 25η Ιουνίου να είναι ηχηρή, ικανή ασπίδα προστασίας απέναντι στα σχέδια των λίγων, μέσο προάσπισης των συμφερόντων των πολλών. Με άμεσο στόχο την ικανή αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πανελληνίως όπως και τη διασφάλιση της φωνής μας ως Πέλλα στη Βουλή.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους ψηφοφόρους του ν. Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους προς το άτομό μου. Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου, θα είμαι δίπλα σας, μαζί θα αγωνιστούμε για μία καλύτερη Πέλλα, μία καλύτερη Ελλάδα, μία καλύτερη Κοινωνία, ένα καλύτερο Παρόν και Μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more